Com podem treballar el SEO a Prestashop?

 

Per accedir a l’informació SEO del producte, cal obrir la pestanya “SEO” de l’esquerra:

SEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els camps d’aquesta pàgina permeten millorar la visibilitat del catàleg de buscadors: Meta títol: Aquest és el camp més important, ja que és el títol que apareixerà en tots els buscadors.

Meta descripció: Una presentació del producte resumida que apareixerà en els resultats d’alguns buscadors en funció de la petició de busca: alguns motors de busca poden optar per mostrar les paraules clau trobades directament en el context del contingut de la pàgina. Cal assegurar-se que la descripció és exclusiva d’aquest producte dins d’aquest lloc.

Meta paraules clau: Es poden introduir varies paraules clau separades per comes, i també expressions igualment separades per comes.

URL amigable: Permet rescriure les direccions web dels productes tal i com es vulgui, com a exemple enlloc de tenir una adreça com llarga tal com:
http://www.myprestashop.prestashop.com/indx.php?id_product=8&controller=product
es pot tenir:
http://www.myprestashop.prestashop.com/8-nombre-del-producto.html.

El que cal és indicar en el camp de la URL Amigable les paraules que es desitja incorporar separades per comes, enlloc del nom predeterminat, el botó “Generar” produeix una URL amigable adequada basada en el nom del producte.

 

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply