Fa 6 anys vaig tenir un somni…

Vaig somniar en un projecte propi, en el que pogués treballar en allò que m’apassiona, el marketing i la comunicació, i aplicar tot el què vaig aprenent en aquest viatge, que va començar el dia que vaig anar a la primera classe de publicitat, quan a davant meu es va obrir un món fascinant de possibilitats, i en la que vaig saber que aquell era el camí que volia seguir.

La primera etapa d’aquest viatge va ser com a responsable de marketing de diferents empreses, encara recordo arribar a la primera, preguntar que calia fer, i sentir la resposta “seu i observa”. Vaig estar treballant en sectors diversos com el de la xocolata, el de les portes corredores, la impermeabilització o l’alimentació de quilòmetre zero. Van ser 10 anys en els que vaig aprendre moltíssim i vaig agafar molta experiència, vaig entendre que el màrqueting és imprescindible  i es pot aplicar a qualsevol disciplina, i ajuda a garantir l’èxit de les accions que s’emprenguin.

La segona etapa, en la que estic ara, va ser quan vaig decidir treballar en aquest somni, crear el meu projecte i la meva marca: Marketing per tu, i continuar amb el màrqueting, tant l’estratègic, com el digital, que és el present i el futur. Això sí, en aquesta parada em vaig haver d’intensificar la formació, i em vaig especialitzar en el món online a través de múltiples cursos.

Marketing per tu és un projecte pensat per oferir marketing digital, estratègic i comunicació a mida, oferint a cada client exactament el què necessita, i amb l’avantatge de combinar estratègia amb acció.

Mai em cansaré de dir lo contenta que estic amb totes les marques que confien i han confiat en mi perquè els hi faci un pla estratègic, els hi porti les xarxes socials, els hi faci una pàgina web, una newsletter, o la feina que m’encarreguin; el més important és que la feina resultant porti a les seves marques a aconseguir els objectius pels que m’hagin contractat.

Al llarg d’aquest viatge hi ha hagut una parada inesperada que m’ha encantat, i és la formació, una dia vaig començar a impartir un curs de venda online, i l’experiència em va captivar, des de llavors he fet de professora de molts cursos de marketing offline i online, i continuo com a docent del mòdul Polítiques de Màrqueting al Campus Professional de la UVic a Granollers.

Aquesta etapa del viatge m’està aportant moltíssim, uns coneixements i una experiència intensos i concentrats, m’està ensenyant el valor les accions, i el plaer de treballar segons el meu criteri. També conec la cara més dura, és a dir el patiment que provoca la incertesa, i la soledat que a vegades sents quan el trajecte el fas sense companyia.

Avui que fa sis d’any de Marketing per tu, espero poder seguir gaudint de les etapes que em depari aquest somni i aquest intens viatge pel món del màrqueting!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply