Delivered to Intac Vic

Aquest és un d’aquells posts que té un toc més personal ja que m’agradaria explicar la meva recent i interessant nova faceta com a docent, doncs he començat a impartir classes de “com crear una botiga on-line pel petit comerç”, una experiència que trobo certament enriquidora i satisfactòria.

Durant tres mesos estaré fent classes d’aquesta temàtica, d’aquí que també estigui escrivint tota aquesta sèrie de posts dedicats al comerç on-line, ja que gairebé tots els posts d’aquest blog estan basats en les realitats en les que vaig treballant i vivint, dia a dia; les classes les faig en una de les aules que l’Intac de Vic té preparades per impartir diferents cursos subvencionats.

Els meus alumnes són un grup format per petits comerciants que volen estendre el seu negoci al món on-line, i també per persones que tenen uns projectes i unes il·lusions molt interessants per desenvolupar a l’extensa xarxa d’internet.

La meva experiència com a professora va ser breu i fa ja un temps, i em feia una “mica de cosa” estar “rovellada”, però la veritat és que em sento molt còmoda explicant conceptes que trobo interessants a persones que tenen moltes ganes d’aprendre i que ho demostren a cada classe amb les preguntes i intervencions que fan.

El fet que comunicar sigui una de les coses que més m’agradi fer i que tot allò relacionat amb la meva professió m’apassioni crec que són els dos elements que fan que també m’agradi tant aquesta nova faceta, tot i que són els alumnes els que haurien de valorar les classes, jo en aquest post em limito a explicar les meves sensacions.

Com sempre no us vull enganyar, i evidentment els nous reptes i els nous projectes sempre fan una mica de front, i fins que no els estàs tirant endavant i no et vas convencent que ho pots fer pateixes una miqueta, però tal i com he expressat en altres posts crec que el moment actual requereix mirar sempre endavant i pensar que tot es pot fer! Hi esteu d’acord?