Delivered to Intac Vic

Tal i com ja he explicat a través de varis posts això del treball autònom et pot portar a moltes facetes dins de la teva mateixa professió, i a descobrir noves possibilitats professionals més que satisfactòries, i això és el que m’ha passat a mi amb la formació, una activitat que vaig començar a dur a terme l’any passat impartint algun curs, i que ha continuat amb més cursos de diverses temàtiques, i la qual compagino amb els serveis de marketing digital i estratègic que ofereixo des de “Marketing per tu”.

Durant els últims mesos he impartit cursos de Social Media, de Google Adwords, de WordPress, i el dijous passat vaig finalitzar un curs de gestió d’arxius, les fotos que acompanyen aquest post són precisament de l’últim dia d’aquest curs. I també estic impartint cursos de mk internacional, de mk digital, de creació d’una botiga on-line amb Prestashop, i de Facebook, a part d’estar a punt de començar-ne un altre dedicat a tècniques de comunicació.

Els grups d’alumnes de tots aquests cursos tenen perfils i objectius molt diferents, i això encara fa més interessant aquesta activitat de formació, ja que em permet tenir contacte amb un nou univers de persones per explicar-los tota una sèrie de concepte de la millor manera possible.

Durant tots aquests mesos estic publicant part del contingut de tots aquests cursos a través dels diferents posts d’aquest bloc, espero que aquestes temàtiques siguin també interessants per les persones que llegiu les publicacions.

Tan sols espero que els alumnes que vaig tenint en cada curs s’emportin una impressió satisfactòria de la meva activitat, que entenguin d’una forma clara els concepte que els explico, i també que entenguin les macances i errades que segur que tinc!