Delivered to MAB Manlleu

Des de “marketing per tu” estem treballlant en un tasca apassionant: conjuntament amb el MAB, l’Associació de comerciants de Manlleu, estem organitzant les desfilades de moda de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, i també les presentarem.

L’organització d’aquestes desfilades implica tasques coordinació i comunicació entre tots els comerços participants per tal d’establir l’ordre més dinàmic i atraient possible de la desfilada, el control del temps, els principals trets de cada negoci i de cada col·lecció a presentar, les cançons més adequades en cada cas, i l’assaig final per tal que es pugui tenir una visió global de tot.

Les desfilades, s’emmarquen dins d’una cita ja tradicional a Manlleu en la que es poden veure i degustar els productes més típics de la zona, així com observar la matança del porc, l’elaboració d’embotits artesans, o tastar diverses cerveses.

A la desfilades hi participaran diversos comerços: B&B estilistes, Carol Bruguera, Dedïns, Faja joguines i complements, Gelsa,  Passarel·la moda i complements, Pourhomme, Rifà Perruqueria, Silvi’s, Vestal i Vet Xarxa; l’Escola de música, dansa i teatre musical Off Broadway oferirà dues actuacions musicals de diferents estils amb els seus alumnes com a actors principals.

L’acte tindrà aproximadament una hora i mitja de durada, i es farà el dissabte 21 de setembre a les 20:00 hores i el diumenge 22 a les 18:00 hores, i cada comerç està preparant una posada en escena molt especial, mostrant les principals tendències d’aquesta tardor-hivern, amb models de totes les edats i sorpreses per tots els gustos.

Una vegada més la renovada Plaça Fra Bernardí serà l’escenari principal d’aquestes desfilades del porc i la cervesa que s’estan convertint en tot un clàssic de les activitats de Manlleu, una cita ineludible que ni grans ni petits es poden perdre.