2020 Delivered to Centre Natura http://www.centrenatura.com/

Centre NaturaUn dels treballs més recents que hem dut a terme és el Social Media plan o Pla estratègic pel Centre Natura de Vic, especialitzat en el naturopatia, aquest pla és també el punt de partida per començar a gestionar les seves xarxes socials: Instagram i Facebook.

Ens agrada molt treballar en projectes com el de Centre Natura, on tots els tots els tractaments que ofereixen estan basats en remeis naturals, i on a través d’aquestes teràpies naturals veuen al símptoma o a la malaltia com un missatger que evidencia que alguna cosa no va bé. Projectes que tenen un clar valor afegit i per tant un potencial molt gran per aquell públic que valori aquesta diferència.

Un dels trets diferencials de la nostra forma de treballar és que ens agrada començar per aquest principi de planificació estratègica, ja que creiem que és clau per poder gestionar correctament qualsevol eina de marketing, comunicació o social media.

Sempre ens adaptem a les demandes dels nostres clients, però recomanem començar els nostres serveis de community manager fent aquesta tasca, que implica fer un primer Anàlisi i diagnosi de l’estat actual de la marca i de les xarxes socials utilitzades. També mirem com treballen online les tres principals marques de la competència. I Estudiem com és i què fa el públic objectiu de la marca.

Al llarg de les reunions que tenim amb el client definim els objectius qualitatius i quantitatius que es volen aconseguir amb les eines i accions de marketing digital, i amb tota aquesta informació definim l’estratègia online que se seguirà per aconseguir aquests objectius, i també proposem contingut i  calendarització de les diferents publicacions i accions digitals que es realitzaran, així com indicadors que ens permetin analitzar cada mes si s’aconsegueixen els objectius proposats.

Com es pot veure el pla consta principalment de la part analítica, per veure quina és la situació i diagnòstic de la marca en el seu mercat, i tenint en compte les tres principals marques de la competència; i també de la part operativa, en la que fem la proposta concreta de la eines de marketing que poden ser més efectives per aconseguir els objectius marcats.

En aquest cas i després d’haver fet el pla estratègic, ara començarem a treballar facebook i Instagram, dues xarxes socials òptimes per arribar al client final, i per poder donar a conèixer i posicionar la marca Centre Natura; per fer-ho tenim una calendari editorial amb el tipus de contingut que es publicarà cada dia.