2020 Delivered to Garvi Consulting i Assessoria https://www.assessoriagarvi.com/pages/ca/qui-som.php

L’últim projecte que hem entregat ha estat un anàlisi i estratègia per a Garvi Consulting i Assessoria, una assessoria de la Pobla de Lillet, que ofereix serveis personalitzats d’Assessoria Comptable, Laboral, Fiscal, Mercantil, Assegurances i Tràmits Trànsit.

És un model de negoci molt interessant que entén els seus serveis com una solució, i que treballa generant confiança amb els seus clients, per això pot arribar a ser una peça clau en el seu funcionament.

La majora dels serveis de l’empresa van dirigits a altres empreses petites, d’entre 1 i 5 treballadors d’Osona i el Berguedà, que poden ser de múltiples sectors.

Però el servei específic de tràmits de trànsit va dirigit a clients finals, que siguin de Catalunya, que tinguin cotxe i/o carnet de conduir, d’entre 18 i 65 anys, i que hagin de realitzar algun tràmit de trànsit, com per exemple que es canviïn el cotxe o que es vulguin comprar una autocaravana, etc. A Garvi els hi poden gestionar i tramitar tota la documentació de trànsit, i s’encarreguen de tot el procés, des de la presentació de documentació a la DGT, fins a l’entrega en mà de la documentació del vehicle, camió, cotxe, furgoneta, moto, etc.

Serveis de tràmits de trànsit que ofereixen:

  • Canvi de nom de vehicles (transferències).
  • Duplicat del permís de conduir.
  • Duplicat del permís de circulació.
  • Informes de vehicles.
  • Canvis de domicili.
  • Distintius mediambientals:
  • Baixes de vehicles.

 

L’objectiu de la nostra planificació estratègica ha estat ajudar-los a buscar més formes d’aconseguir aquest tipus de client final de trànsit, i també proposar formes de millorar la presència de la marca a les xarxes per donar-se a conèixer a futurs nous clients, i posicionar bé la seva imatge de marca.

 Per dur a terme aquest projecte vam començar amb una reunió inicial per recollir la informació necessària per poder analitzar la marca i definir els objectius, i a partir d’aquí ens vam posar a treballar per donar forma a l’estratègia i poder definir totes les accions i les eines necessàries perquè es puguin aconseguir les fites marcades.