Delivered to Òptica Manlleu

Una òptica de valor és aquella que està centrada en la qualitat dels productes i dels serveis que ofereix, un lloc de plena confiança on s’ofereixen solucions personalitzades tenint cura de cada detall, aquest és el valor afegit que marca la diferència i aquest és el cas d’Òptica manlleu, un gabinet d’òptica oftàlmica que va obrir les seves portes ara fa 30 anys.

Al llarg de tot aquest temps s’han dedicat de forma honesta, clara i transparent a tenir cura de la salut dels ulls, un dels sentits més importants que tenim, el que ens permet veure el món que ens envolta, i que cal protegir buscant solucions personalitzades en cada cas.

La tecnologia és una part inherent d’Òptica manlleu, ja que disposen d’un gabinet optomètric d’última generació per poder donar un servei de màxima qualitat, i també d’un laboratori de muntatge i precisió pioner a Manlleu, que han renovat constantment per mantenir els nivells de qualitat que mereixen els nostres ulls.

No han oblidat mai la moda i les tendències i tenen les marques i els dissenys més actuals i avantguardistes en ulleres graduades, ulleres de sol i lents contacte, oferint un servei de traçabilitat en tot el procés de creació del producte, des de la prescripció de la recepta optomètrica, fins a la precisió en el muntatge.

Una altra mostra del valor de l’òptica és que formen part del grup farmaoptics, l’associació més gran del sector de l’òptica i la primera cadena òptica i farmacèutica, que té com a lema “garantia de salut” i destina part dels seus esforços a col·laborar amb les causes de conscienciació socials o d’ajuda als més necessitats promogudes per diverses institucions, fundacions i ONG’s.

La fita d’Òptica manlleu és que cada client se senti plenament satisfet amb els serveis que ofereixen, i precisament han aconseguit celebrar el 30 aniversari perquè han creat uns pilar de compromís amb els clients: servei, qualitat, traçabilitat, proximitat, transparència i confiança.

I per tal de celebrar aquest aniversari amb tots els que ho han fet possible, Òptica manlleu ha posar en marxa la promoció: 30 anys mirant amb tu, que consisteix en un sorteig trimestral d’un nit en una cabana a dalt d’un arbre, d’entre totes les compres fetes al seu establiment amb targeta client, es pot demanar més?

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.