2021 Delivered to Valls Genera - Ajuntament de Manlleu - MAB

Durant els mesos de març, i d’abril hem impartit dos nous cursos online del marketplace Cliccat per una vintena de comerciants de Valls i de Manlleu, una plataforma de venda online amb vocació local, centrada en el comerç de proximitat i la seva visibilitat, en la que s’aposta per l’omnicanalitat, i en el que la botiga física és la protagonista.

Es tracta d’un model tecnològic i de serveis amb potència i abast estatal a disposició del comerç local, que és compatible amb la diversitat territorial: de grans capitals a petits nuclis de població. L’eix principal de Cliccat es troba en el comerç de proximitat amb la finalitat d’aconseguir optimitzar els seus resultats i augmentar la seva competitivitat

L’objectiu d’aquest curs era explicar per una banda com funciona el panell d’administració de la plataforma, per per tal d’aconseguir que puguin crear el seu perfil comercial al backend, i també pujar els seus productes i gestionar-los, donant-los d’alta, de baixa, i veient com desenvolupar fitxes de productes, etc.

En aquest apartat hem desenvolupat amb detall els següents punts:

 1. Introducció
 2. Alta de productes
 3. Back end
 4. Propietats
 5. Sistema de categories
 6. Variants
 7. Preus
 8. Imatges del producte
 9. Stock
 10. Clonar productes
 11. Novetats i rebaixes
 12. Informació comerç

 

Per altra banda també hem explicat com funciona l’App de Cliccat que permet gestionar el flux de comandes, i les entregues i recollides, sigui a través del partner transportista, que és correus, o amb recollida directa en el punt de venda.

En aquesta part del temari hem explicat els següents punts:

 1. Accés i pantalla principal
 2. Comandes monoproducte
 3. Comandes multiproducte
 4. Lliurament demanat a botiga
 5. Escàner codi QR
 6. Lliurament demanat a botiga
 7. Lliurament demanat a domicili
 8. Devolucions
 9. històric
 10. Ajustaments

En aquest cas la durada dels cursos ha estat d’unes 10 hores de mitja, en les que s’ha seguit un temari que els comerciants tenien a la seva disposició, i també s’ha mostrat amb detall el funcionament de la plataforma a través d’un perfil de proves. El grup de comerciants que ha seguit el curs ha mostrat molt interès, i han seguit amb atenció les classe, des d’aquí els donem les gràcies per la seva participació i atenció, ha estat un autèntic plaer!