Delivered to Gestaltvida

Aquest post ens agradaria dedicar-lo a explicar el nou plantejament que hem donat a la web de Gestaltvida, un projecte liderat per Artur Canals, terapeuta Gestalt i Bioenergètic, Coach i expert en PNL.

Des de fa un any ens encarreguem del marketing digital de la marca Gestaltvida, i gestionem totes les eines on-line adequades per donar a conèixer i posicionar correctament la marca, i també per aconseguir el tipus de client desitjats.

Aquest és un d’aquells projectes que ens permet gaudir de la nostra feina, perquè podem utilitzar gairebé tots els puntals del marketing digital, web, SEO, Google Adwords, xarxes socials i e-mail marketing. Però precisament totes les eines digitals que gestionem porten als clients i potencials a la web, i tal i com hem explicat en altres posts, en el món on-line “la web és casa teva”, per tant ha d’estar completament optimitzada i preparada per aconseguir els objectius que es busquen.

La pàgina web de Gestalt necessitava un nou plantejament, ja que tenia poques imatges i uns textos excessivament llargs, si un client potencial hi arribava no trobava de seguida les solucions que buscava a la seva problemàtica, per aquest motiu vam proposar canviar el tema de la web, i estructurar de forma diferent els continguts, utilitzant més fotografies, també icones gràfiques, i prioritzant primer els textos que parlen de com solucionar els problemes de les persones.

Es va proposar un nou tema de wordpress a l’Artur Canals, i conjuntament amb ell es va acordar com hauria de ser aquest nou plantejament web. La part tècnica la va dur Javajan, una empresa especialitzada en programació amb la que col·laborem habitualment, i nosaltres vam coordinar i seguir tot el projecte.

I el resultat final és el que es pot veure en els enllaços que hem posat en aquest post i en les imatges que l’il·lustren, creiem que transmet d’una forma més directe i humana com les teràpies gestàltiques que du a terme l’Artur Canals poden ajudar als seus clients a trobar els recursos necessaris per poder solucionar el seus problemes i créixer com a persones.