2022 Delivered to OPE Manlleu

Cursos Lab ManlleuDurant els mesos de febrer i març vam impartir dos tallers de dues hores al Lab Manlleu, per conèixer millor el teu valor i el teu client, i poder comunicar més bé i més directament la teva diferència; els cursos, que estaven dirigits als comerciants i empresaris de Manlleu, van tenir uns assistents molt participatius i amb moltes ganes de compartir experiències.

El taller del febrer portava per títol: Coneix al teu client i ven millor el teu producte o servei! I tenia com a objectiu principal conèixer a fons els clients, ja que és bàsic per poder satisfer les seves necessitats de la millor forma possible, i vendre molt millor el nostre producte o servei, en aquest taller vam aprendre a segementar al públic buscat, i a definir com és a través del “buyer person”!
El taller del març, titulat: Comunica el teu valor afegit i marca la diferència! Es va explicar que és tant important tenir valor afegit, com comunicar-lo correctament, això ajudarà a la marca a posicionar-se a la ment del client de manera avantatjosa respecte a la competència, en aquest taller vam analitzar el valor afegit de la marca i vam buscar la millor manera de comunicar-lo al target!
Les dues sessions van ser molt pràctiques, i es va ajudar a tots els assistents a pensar en aquest valor diferencial tan important per qualsevol negoci per poder diferenciar-se i posicionar-se respecte a la competència, i també a definir com és el target de cada negoci, intentant tenir la màxima informació en cada cas, ja que és essencial per poder arribar-hi d’una forma més directa i encertada.
Per mi sempre és un plaer poder fer cursos a Manlleu, poder col·laborar amb l’OPE, i poder interactuar amb les persones del meu mateix poble, que sempre es mostren molt obertes i moltes ganes d’aprendre, des d’aquí dono les gràcies per aquests cursos tan enriquidors en tots els sentits possibles!
Cursos Manlleu