2022 Delivered to Els Ton's https://www.elstons.cat/

Un altre projecte en el que estem treballant és el de la marca Els Ton’s de Montblanc, que ven principalment online productes de marxandatge amb estampacions dels dibuixos dels personatges que protagonitzen les festes majors de les poblacions catalanes, també els de les cançons i tradicions de la nostra estimada cultura catalana.

ElsTons

La marca té com a missió aconseguir que totes les poblacions de Catalunya arribin a tenir la samarreta del seu seguici, el seu trencaclosques o altres elements de marxandatge il·lustrat i personalitzat que Els Ton’s els hi pot oferir. Els seus principals valors són la identitat del país, la defensa de la cultura popular, de les tradicions i del cicle cultural festiu, i també defensa de valors socials com com el feminisme, el col·lectiu LGTBI, la llibertat de pensament i d’acció.

La marca té un clar esperit de servei a les colles festives i als organitzadors de festes majors o esdeveniments folklòrics, i per fer-ho volen transmetre en tots els seus dissenys una actitud positiva, amable, simpàtica, i sobretot que connecti amb els valors de les audiències a les que es vol arribar.

Els Ton’s que té com a principal objectiu Esdevenir la marca líder a Catalunya en marxandatge il·lustrat, basat en les figures festives del folklore i la cultura popular del país, ens ha encarregat la realització d’un pla de màrqueting, per poder analitzar el seu punt de partida, i el seu entorn, i crear una estratègia que plantegi unes eines i accions concretes que permetin aconseguir els seus objectius.

I aquesta ha estat la primera part de la nostra feina, hem realitzat, entregat i presentat el pla de màrqueting, que ha estat aprovat pels clients, i ara començarem la segona part de la nostra feina, que consisteix en posar en pràctica l’estratègia i les eines i accions que condueixin a la marca al punt desitjat.

Ens agrada moltíssim poder treballar en projectes tan interessants i representatius de la nostra cultura catalana com aquests!!