2022 Delivered to Intac Vic https://intacvic.com/ca/cursos/llista/

curs Community ManagerAquest estiu hem impartit una nova edició del curs de Community Manager organitzat per Intac Vic, un intensiu, que ha tingut una durada de 50 hores, i que ha comptat amb l’assistència de persones interessades en saber com portar les xarxes socials professionalment les xarxes socials d’una marca.

La primer part del curs s’ha dedicat a explicar com plantejar l’estratègia online d’una marca, definint el valor diferencial, el públic al que es vol arribar, els recursos dels que es disposen, els objectius que es volen aconseguir i les xarxes socials més indicades per poder arribar a aquest target i comunicar el missatge de la marca.

La segona part del curs ha estat centrada en veure pràcticament i amb detall les principals xarxes socials que hi ha en aquest moment, i sobretot les eines professionals de les que disposen per poder treballar el social media plan de les marques; s’ha explicat com  funciona Facebook i el Metavers, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest i Youtube.

També s’han dedicat moltes classes al vídeo màrqueting, i a veure com funcionen Tik Tok, i Reels, per poder crear aquest nou tipus de vídeo vertical, curt i amb efectes que actualment està arrasant el panorama digital.

Durant el curs també s’han explicat eines tan útils com Canva, per poder fer tot tipus de dissenys per les xarxes socials, i també apps com Inshot o CapCut, que permeten crear vídeos utilitzant un ventall de recursos molt ampli i variat.

El curs, que va començar el 27 de juny, i que va finalitzar el 28 de juliol, s’ha realitzat online, a través de la plataforma Teams, amb classes de dues hores de durada, que s’han repartit amb una part d’explicació teòrica i una altra part pràctica, per tal de poder treballar els continguts i les eines que exposades durant la classe.

El primer i l’últim dia de curs, les classes han estat presencials, de manera que ens hem pogut conèixer en persona, i expressar dubtes i experiències; des d’aquí donem les gràcies a totes les assistents per haver participat tant, i per haver enviat tan feedback, així és fantàstic fer cursos i compartir coneixements.