Site icon Marketing per tu

Quan t’apassiona el que fas…

Crear un projecte empresarial i fer-te autònoma en aquests moments de crisi global no és fàcil, vas passant per moments de tot tipus, a vegades sembla que t’hagis de menjar el món, i en altres moments ho veus tot extremadament negre i potser fins i tot tiraries la tovallola, també hi ha dies més neutres… Però hi ha un factor molt important que és la passió, la motivació i la il·lusió pel que estàs fent, això pot amb gairebé tot.

Quan et lleves al matí i la idea de posar-te a treballar no et suposa cap problema, o quan has de fer menys dies de vacances que els que fa tothom i tampoc et cau el món a sobre, crec que són senyals més que evidents que les coses són més planeres quan t’apassiona el que fas.

Marketing per tu és un projecte que té una clara vocació per donar servei a negocis petits i a emprenedors que comencen, i en aquest breu temps de vida del projecte, m’he acabat d’adonar de la satisfacció que sento quan em puc involucrar en els increïbles projectes de qui confia en Mkxtu.

Cada negoci és un univers molt ampli en el que a darrera hi ha unes persones que tenen unes il·lusions i unes idees per dur a terme o per començar un projecte que és únic i diferent de qualsevol altre; és molt interessant el moment en el que una persona t’explica les motivacions que l’han portat a començar un negoci, o la història que hi ha a darrera d’una botiga o d’una empresa que ja porta anys en el mercat.

I quan un negoci confia en tu per tal que l’assessoris en el marketing i la comunicació de la seva marca t’entra una onada molt gran de satisfacció, i també la sensació d’un nou repte que se’t planteja per superar-lo de forma satisfactòria.

Una de les facetes que més m’agrada de la meva feina és el plantejament estratègic, el fet de veure un present i unes circumstàncies, i poder “dibuixar” un futur per arribar a uns objectius a través d’unes eines que en cada cas requereixen un tractament diferent.

També m’encanta poder assessorar a persones que com jo vaig fer en el seu moment, han decidit emprendre un projecte i començar un nou camí ple d’esperances i de noves fites per assolir.

Cada un dels projectes ens els que he treballat i en els que treballo des de Marketing per tu m’apassionen, tinc l’oportunitat d’entrar en diferents sectors, veure i analitzar diferents escenaris aprendre noves coses cada dia sobre el món de la creació de joies, de l’òptica, dels mercats de segona mà, de les ulleres de fusta, de la climatització, de la decoració, de les desfilades de moda, de les cuines, etc.

Espero que aquest “nou curs” que comença em permeti fer-me còmplice de més projectes apassionants i poder oferir el meu modest coneixement sobre marketing i comunicació a tots els negocis o persones que ho necessitin!

Exit mobile version