Site icon Marketing per tu

Nou curs de xarxes socials pels comerciants de Sant Bartomeu del Grau

Hem començat un nou curs de xarxes socials adreçat als comerciant de Sant Bartomeu del Grau, que té com a objectiu explicar la història de les xarxes socials des del seu inici fins a l’actualitat, també les diferents tipologies de xarxes socials i com utilitzar-les per fer parlar la pròpia marca, i finalment aprendre com compartir continguts a la xarxa i el paper de la gestió de la reputació.

Aquest curs està organitzat per Idfo, l’Institu per al desenvolupament de la formació i l’ocupació, i es fa a la biblioteca de Sant Bartomeu del Grau cada dilluns a la tarda, durant dues hores i mitja. Comptem amb aproximadament una vintena d’alumnes que majoritàriament tenen negocis propis i volen aprendre com treure més partit de les xarxes socials.

Els curs va començar a final de febrer i s’acabarà a principis de juny, en totes aquestes classes hi haurà temps per explicar amb detall com planificar l’estratègia a les xarxes socials, i com utilitzar corporativament facebook, twitter, linkedin, Google +, Pinterest, Instagram i Youtube.

Explicarem quin és el contingut més adequat per cada una d’aquestes xarxes, també la freqüència òptima de publicacions, quin tipus d’usuaris predominen en cada plataforma, tècniques per crear i publicar aquest contingut i també eines per analitzar l’evolució estratègica d’una marca a les xarxes.

Finalitzarem el curs fent uns apunts final sobre la seguretat i la imatge a les xarxes socials, per saber factors tan important com les contrasenyes, les opcions de seguretat i privacitat de cada xarxa social, i també l’enorme poder de viralitat que tenen aquestes plataformes digitals.

Com sempre és un plaer poder formar a nous alumnes en aquest camp del marketing digital, que a part de ser el nostre present, ens encanta i ens apassiona!

Exit mobile version