2018 Delivered to Idfo

Hem començat un nou curs de xarxes socials adreçat als comerciant de Sant Bartomeu del Grau, que té com a objectiu explicar la història de les xarxes socials des del seu inici fins a l’actualitat, també les diferents tipologies de xarxes socials i com utilitzar-les per fer parlar la pròpia marca, i finalment aprendre com compartir continguts a la xarxa i el paper de la gestió de la reputació.

Aquest curs està organitzat per Idfo, l’Institu per al desenvolupament de la formació i l’ocupació, i es fa a la biblioteca de Sant Bartomeu del Grau cada dilluns a la tarda, durant dues hores i mitja. Comptem amb aproximadament una vintena d’alumnes que majoritàriament tenen negocis propis i volen aprendre com treure més partit de les xarxes socials.

Els curs va començar a final de febrer i s’acabarà a principis de juny, en totes aquestes classes hi haurà temps per explicar amb detall com planificar l’estratègia a les xarxes socials, i com utilitzar corporativament facebook, twitter, linkedin, Google +, Pinterest, Instagram i Youtube.

Explicarem quin és el contingut més adequat per cada una d’aquestes xarxes, també la freqüència òptima de publicacions, quin tipus d’usuaris predominen en cada plataforma, tècniques per crear i publicar aquest contingut i també eines per analitzar l’evolució estratègica d’una marca a les xarxes.

Finalitzarem el curs fent uns apunts final sobre la seguretat i la imatge a les xarxes socials, per saber factors tan important com les contrasenyes, les opcions de seguretat i privacitat de cada xarxa social, i també l’enorme poder de viralitat que tenen aquestes plataformes digitals.

Com sempre és un plaer poder formar a nous alumnes en aquest camp del marketing digital, que a part de ser el nostre present, ens encanta i ens apassiona!