Site icon Marketing per tu

Nou curs per aprendre a fer videoconferències

Estem preparant un nou curs per aprendre a fer videoconferències, ja que en aquests temps d’incertesa en els que cal quedar-se a casa i fer teletreball, cal seguir comunicant-nos amb els nostres clients, contactes, alumnes, etc, i les videoconferències són una solució molt efectiva per poder fer reunions, classes, etc, ja que és la comunicació en temps real amb vídeo i àudio. Generalment s’acompanya amb utilitats addicionals que permeten p. ex. dibuixar en la pantalla, reproduir una presentació o compartir documents.

Els curs que estem preparant per encàrrec de l’Ajuntament de Manlleu, i que és subvencioant, està previst que comenci el pròxim 20 d’abril, i serà de 4 sessions d’1 hora, en el que 2 classes estaran gravades i seran en horari lliure, i hi haurà també 2 sessions grupals amb skype i amb Hangouts de Google, de 16:00 a 17:00 hores. Per poder fer el curs cal diposar d’un PC amb connexió a internet, webcam i micròfon.

En aquest curs veurem amb profunditat com funcionen Skpye i els Hangouts de Google, però en el temari també està previst veure Microsoft Teams, i Zoom, tots són sistemes que permeten comunicar-se online a través d’un xat, d’una trucada o d’una vídeotrucada; també permeten fer reunions amb diverses persones, i compartir documents o la pantalla del PC, per poder aprofundir en un temàtica en concret, i en alguns casos enregistrar la reunió.

Són moments en els que el teletreball i el món online permeten que molts negocis puguin seguir treballant, per això és tan important aprofitar aquest temps d’incertesa per formar-se, i tenir els màxims coneixements de totes les eines que poden permetre comunicar-se més i millor amb tot l’entorn empresarial.

La formació es farà en línia, i les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari: Formulari d’inscripció de cursos per correu electrònic enviant un e-mail a la següent direcció: formacio@manlleu.cat o per Wahts up al següent número: 679 40 53 64

 

 

Exit mobile version