Vacances després d’un any encantadorament “de bojos”

Recordo l’any passat justament en aquesta època que vaig pensar: “Ara marxo de vacances però el setembre es preveu tranquil et, així la tornada no serà forta i aniré fent ”… Però resulta que al setembre van arribar nous projectes molt interessants, i de tranquil no en va tenir res.

De fet ha estat un any encantadorament “de bojos”, amb moltíssims projectes i col·laboracions interessants i professionalment enriquidores, un no parar del primer a l’últim mes.

I és que a part del clients més fidels, aquells que m’acompanyen gairebé des del principi d’aquesta aventura, n’hi ha hagut de nous que confien en els serveis de marketing estratègic i digital de Mkpertu, i que fan possible continuar treballant en aquest projecte apassionant.

Aquest curs també he iniciat una col·laboració com a directora de marketing i comercial, amb Javajan, una empresa de Manlleu dedicada a dura a terme projectes web i apps; està sent una experiència professional que m’aporta moltíssim, i sobretot més coneixement del món on-line.

La Universitat de Vic també ha confiat en mi per fer de professora del mòdul de polítiques de màrqueting, de la formació professional de mk i publicitat que es fa a la Ugranollers, un nou espai ubicat a l’antiga fàbrica Roca Umbert. Sense cap mena de dubte un gran repte que he assumit amb moltíssima il·lusió.

També he continuat impartint cursos i tallers a través de Fundació Mil·lenari, com el de Community Manager que hem acabat fa poc, o el de Marketing a les xarxes socials, una delícia de cursos amb una alumnes encantadors que reforcen encara més les ganes de continuar fent formacions.

I com que pensava que el curs seria tranquil, també he ampliat i reciclat coneixements fent un màster de marketing digital a Barcelona, ja que penso que és molt important actualitzar-se constantment.

Parlant més a nivell personal, tinc un marit i un família i tota aquesta part professional l’he de conciliar amb el paper més important de la meva vida, que és el de mare d’en Roger, i tampoc us enganyaré, a vegades és complicat, però una de les avantatges que té el treball autònom és que et pots combinar horaris, i jo en el meu cas emportar-me el meu fillet al meu despatx, on ja hi té joguines i material per dibuixar, i així jo treballo i ell està entretingut amb els seus jocs i dibuixos.

Estic molt contenta amb tot el que m’ha aportat aquest any, i espero que tot continuï de cara al setembre, perquè tenir feina i que t’agradi és un dels privilegis més grans en els temps que corren, però ara mateixa tinc unes ganes boges de fer vacances, o sigui que us desitjo que les vostres siguin estupendes, i a la tornada continuem!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

(2) Comments

  1. Enhorabona per la feina i el teu blog, Marta. Que el proper curs no faltin els projectes i sobretot, que els puguis compatibilitzar amb la vida familiar i personal, que certament no és senzill. A descansar i gaudir d’unes merescudes vacances.

Leave a Reply