Últims detalls al back-office de Prestashop

Anem a veure els últims detalls per configurar el back-office de Prestashop començant pels mètodes de pagament:

Els dos mètodes que es troben habilitats per defecte són el xec i la transferència bancària, si es volen mantenir caldrà configurar-los amb la informació pròpia, es pot fer a través dels mòduls: “Transferència bancària” i “xec” que es troben la categoria “Pagaments i devolucions” de la llista de mòduls.

És recomanable utilitzar almenys un mòdul de pagament, n’hi ha 16 de disponibles que es poden instal·lar i configurar desde la pàgina “Mòduls” sota el menú “Mòdul” a la categoria: “Plataformes de pagament”.

Un altre tema important serà establir els proveïdors del producte:

PROVEÏDORSIndicar el proveïdor del producte no és realment important pels clients (molt menys que el fabricant), però sí que és important per la gestió interna, i per la gestió de l’estoc. El proveïdor del producte s’ha d’establir a la pestanya “Proveïdors” a l’esquerra.

No es pot utilitzar aquesta característica si no es té almenys un proveïdor registrat a la botiga. Els proveïdors es creen a partir de la pàgina “Proveïdors” sota el menú “Catàleg”. Associar el producte actual amb un o més proveïdors és molt fàcil: cal fer click a la casella corresponent al proveïdor i guardar els canvis.

En cas que es vulguin crear packs de productes:

PACKS PRODUCTESÉs possible que es vulgui vendre un pack de productes composat per varis articles per simplificar la preparació de comandes o beneficiar-se de preus especials i ofertes.

Per crear un pack:
1.- Pàgina: “Producte”, sota el menú “Catàleg”
2.- Fer click al botó “Afegir nou”
2.- A la pestanya “Informació” a l’esquerra cal
canviar el tipus de producte a “Paquet”.

Una nova pestanya apareix a l’esquerra titulada “Pack” que redirecciona a la que es canvia el tipus de producte. Aquesta pestanya té dos camps de text i un botó:
El primer camp es fa servir per buscar els productes que ja estan registrats a la botiga.
El segon camp es fa servir per indicar quina quantitat de producte seleccionat ha de ser afegit al paquet.
El botó afegeix el producte al paquet.

Es poden agregar tants productes com es vulguin al paquet. Es pot eliminar un producte del pack simplement fent click a l’icona de la paperera situada al costat d’aquest.

Un cop s’hagi acabat amb la pestanya “Paquet” es pot editar el contingut de les altres pestanyes com si es tractés d’un producte normal.

I fins aquí la nostra sèrie de posts dedicats a veure els principals aspectes del bacl-office de Prestashop, esperem que us hagin estat d’utilitat!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply