Tipus d’anuncis a Instagram

En aquest nou post anem a explicar el tipus d’anuncis a Instagram, ja que a part del contingut orgànic, la publicitat pot ajudar a viralitzar el teu missatge i la teva marca, i fer-lo arribar a la teva audiència a través de les històries i de les publicacions promocionades.

Tipus d’anuncis 

A Instagram hi ha 4 tipus d’anuncis que cal tenir en compte per poder crear l’estratègia publicitària:

  • Anuncis fotogràfics: mostren una imatge alhora i són l’estàndard dels anuncis que apareixen a les novetats. Si la teva empresa ja és famosa per crear contingut visual de primer nivell, els anuncis fotogràfics són una excel·lent alternativa per oferir exactament això als usuaris i generar l’efecte esperat amb una foto impressionant.

 

  • Anuncis en vídeo: Si la teva marca pot crear un bon contingut en vídeo,  pots afegir alguns vídeos en viu entre els teus anuncis
    d’Instagram. El temps que dediquen els usuaris a veure contingut en vídeo a Instagram s’incrementa en un 80% cada any. Afegeix contingut en vídeo a l’estratègia de publicitat de pagament a Instagram et permetrà augmentar les interaccions dels usuaris amb els teus anuncis. Els anuncis en vídeo poden durar fins a 60 segons, però no cal fer que durin tot aquest temps. Fes el que funcioni millor per al contingut que vols presentar.

 

  • Anuncis en seqüències: et permeten mostrar fins deu imatges o vídeos. Aquests ofereixen una excel·lent oportunitat per explicar una història més llarga d’una manera més interessant al fer que l’audiència faci un cop d’ull a tot el contingut. No obstant això, recorda que no tots els usuaris van a explorar el contingut, així que la imatge en miniatura ha de ser el més atractiva possible.

 

  • Anuncis a les històries: són anuncis de pantalla completa que es mostren esporàdicament entre les històries. Són un mitjà eficaç per compartir promocions especials o ofertes per temps limitat, ja que els usuaris saben que només estaran disponibles durant les 24 hores que dura la història i és més probable que actuïn ràpid. En aquest tipus d’anuncis pots fer servir els filtres i les eines disponibles de la característica d’històries. les empreses poden posar en pràctica la seva creativitat i incloure efectes de vídeo, text i GIFs en els anuncis en històries.

 

En el proper post explicarem com configurar tècnicament el tipus d’anunci que haguem decidit que és millor per la l’estratègia publicitària de la marca!

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply