Son efectius els anuncis de Google Shopping?

anunci de Google shopping

Si tens una botiga online els anuncis de Google Shopping et poden ajudar moltíssim, ja que aquesta plataforma impulsa els teus productes fins a la primera línia de posicionament del navegador, fins i tot per sobre dels anuncis de cerca, que són els més habituals, d’aquesta manera l’usuari pot escollir el producte que més s’ajusti al que que està buscant, com si es tractés d’un catàleg amb imatges de diferents productes.

A Google ja sabem que les tres primeres posicions dels resultats de cerca i navegació són les que tenen més clics, per tant si un dels productes del nostre ecommerce apareix en aquesta posició, podem obtenir unes conversions en vendes considerables.

Però hi ha més factors que fan que els anuncis de Google Shopping siguin tan efectius:

  • En aquest tipus d’anuncis apareix la fotografia del producte, pel que l’usuari veu i sap exactament de què es tracta abans de fer clic a l’enllaç.
  • A més a més el preu apareix clarament marcat, per tant el possible client no té cap dubte d’aquest en el moment de clicar.
  • Es tracta de busques que tenen intenció de cerca, i per tant quan algú escriu una paraula clau basada en un producte a Google, hi ha una probabilitat molt gran que acabi fent alguna acció.

En definitiva quan un usuari fa clic a un anunci de Google Shopping ja té una gran part de la informació que necessita per poder completar el procés de compra, per això hi ha un nivell elevat de conversions, i a més a més tan sols es pagarà a Google quan algú cliqui a l’anunci.

Sense cap mena de dubte els anuncis a Google haurien de formar part de l’estratègia de venda de qualsevol ecommerce, els de shopping poden tenir un alt grau d’efectivitat per aquests motius que hem explicat en aquest post, però també es poden combinar amb altres modalitats, com la clàssica de busca, la display, o també una novetat interessant que són les campanyes de màxim rendiment.

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply