El sabater el més mal calçat…

Tots coneixem el significat de la frase “El sabater el més mal calçat”, vol dir que a vegades el que es dedica a una professió posa tots els esforços en servir als seus clients i deixa en segon terme les seves pròpies necessitats, i aquest seria una mica el nostre cas en els últims mesos. Hem iniciat nous projectes molts interessants i motivadors i hem fet una “parada” en la nostra comunicació a través dels posts d’aquest bloc per falta de temps, però després d’aquesta etapa vertiginosa tornem amb més ganes que mai.

D’entre els nous projectes docents que hem iniciat hi ha una col·laboració amb Teknós, el Campus Professional de la Universitat de Vic a Granollers, on estem impartint tres mòduls de polítiques de màrqueting: Marketing estratègic, operacional i pla de mk, a alumnes d’entre 18 i 20 anys que volen formar-se com a futurs professionals del marketing, un nou repte que ens aporta moltíssimes experiències enriquidores.

En breu començarem a impartir al centre Fundació Mil·lenari un curs de 50 hores de community manager, per explicar tots els “secrets” del marketing digital i com poder portar les xarxes socials d’una marca de forma professional i efectiva.

També hem iniciat un partneriat amb l’empresa manlleuenca Javajan, especialitzada en la creació de pàgines web i Apps, on estem duent a terme tasques de direcció de marketing i comercial; estem plantejant objectius, estratègies, i accions que permetin al negoci aconseguir més clients, fidelitzar als que ja tenen i projectar una imatge enfocada a apropar i a connectar l’empresa amb els seus públics.

Estem treballant també en el desenvolupament estratègic, i en la realització de totes les eines de marketing digital necessàries, de dos projectes dedicats al món de l’òptica i de la psicoteràpia Gestalt.

I continuem amb alguns dels clients que ens acompanyen des de l’inici d’aquesta aventura, cosa que ens omple d’orgull, de satisfacció i de gratitud cap a ells.

Finalment també volem explicar que hem dedicat moltes hores a rebre formació fent un màster de marketing digital i tenim moltes ganes de compartir tot el que hem après amb vosaltres, i ho farem com sempre a través dels posts d’aquest bloc!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply