Remarketing a Facebook

Remarketing a FacebookPer acabar aquesta sèrie de posts dedicats a Facebook Ads, parlarem del Remarketing a Facebook que permet mostrar el nostre anunci a usuaris que, anteriorment, hagin visitat la nostra web.

 

 

 

 

 

És un procés en 3 passos:

  • Crear un anunci personalitzat
  • Instal·lar el píxel de Facebook
  • Crear l’anunci de Remarketing

PíxelEl primer que cal fer és instal·lar el píxel de Facebook Ads a la pàgina web, igual com es fa a Google Adwords cal instal·lar un codi que proporciona Facebook a la web, per tal que la xarxa social detecti els visitants. Es tracta d’un procés bastant senzill, en cas que la web estigui feta amb wordpress, existeixen multitud de plugins per poder instal·lar-lo, des d’aquí recomanem el Píxel Cat Lite, ja que facilita molt el procés, la única acció que cal fer és copiar el codi de Facebook i enganxar-lo a l’apartat corresponent d’aquest píxel.

Un cop instal·lat ja és possible fer anuncis de Remarketing a Facebook, això sí, a l’hora de segmentar l’anunci, caldrà escollir l’Audiència que desitgem. Des de l’administrador d’anuncis de Facebook, podem crear i importar públics nous.

Hi ha diverses opcions:

  • Importar una base de dades des d’Excel o Mailchimp.
  • Crear una llista a partir del codi que hem inserit a la pàgina web, aquesta és l’opció adequada si es vol fer Remarketing.

Remarketing a FacebookEl remarketing sempre una opció publicitària molt interessant, ja que es parteix de la base d’un públic que ja ha mostrat un interès previ per la marca on-line, és a dir ja ha visitat la pàgina web, i per aquest motiu un recordatori publicitari pot acabar fent que aquesta audiència acabi realitzant alguna acció, que contacti, que ompli un formulari, que se subscrigui a la llista de newsletter, o fins que tot que acabi comprant, en cas de tenir una botiga on-line.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply