Aquest any hem tornat a començar un nou curs al Campus Professional de la UVic a Granollers, impartint el mòdul de Polítiques de Marketing, a 25 alumnes, d’entre 18 i 22 anys, que estan cursant el primer any de la formació professional Dual: Màrqueting i Publicitat.

El mòdul que impartim nosaltres es composa de 4 Unitats Formatives de 33 hores cada una: Organització Comercial, Marketing estratègic, Marketing operacional i Pla de marketing, de manera que al final d’aquest curs els alumnes podran tenir una visió clara i àmplia dels aspectes clau del màrqueting i de la comunicació empresarial, i seran capaços de desenvolupar de forma exitosa un pla de mk.

La UGranollers, que està situada a un emplaçament molt emblemàtic, l’antiga fàbrica tèrmica Rocaumbert, ofereix aquesta formació posant molta atenció en les necessitats concretes de cada un dels alumnes, que un futur volen esdevenir professionals del món de la publicitat i del marketing. Al llarg de les classes es pot establir una comunicació molt directe amb cada un dels 25 estudiants, i es poden arribar a conèixer molt bé els seus punts forts i ajudar-los en els seus punts dèbils.

Intentem combinar la base teòrica de les classes amb pràctiques de diferents tipus, en aquesta primera Unitat Formativa, dedicada a l’Organització Comercial, hem pogut establir sinèrgies amb l’Associació de Comerciants Gran Centre de Granollers, i hem pogut comptar amb una interessant xerrada que la Laura Sabatés, l’actual directora de l’Associació va venir a fer a la classe, per explicar als alumnes com treballen i quines són les principals activitats que organitzen per dinamitzar el centre comercial de Granollers.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I també hem tingut l’oportunitat d’anar a la botiga d’Amadeu Barbarany, el primer director de l’Associació, que ha creat un “espai tranquil” en el seu establiment per poder dur a terme diferents activitats i xerrades, i poder compartir idees tan interessants com la del consum responsable, que és la que ha explicat de forma dinàmica i motivadora als nostres alumnes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Related projects
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit