Fa uns mesos que hem començat a treballar en un projecte francament interessant i motivador, estem portant les accions de Marketing on-line de Gestalt Vida, una marca dedicada a la teràpia Gestalt i bioenergètica a Barcelona i a Vic, centrada en ajudar a les persones a solucionar els seus problemes de forma pràctica, i d’una forma relativament ràpida, sense necessitat de cap mena de medicació.

La primera part de la nostra tasca en tots els projectes que ens arriben consisteix en la realització d’un pla estratègic, ja que considerem imprescindible analitzar aspectes fonamentals com el valor afegit del servei, les tipologies de clients, i les variables de l’entorn; un cop tenim aquesta informació marquem uns objectius a aconseguir juntament amb el propi client, definim una estratègia per aconseguir-los, i finalment planifiquem les accions necessàries per poder arribar a les fites proposades.

La segona part de la nostra feina és dur a terme aquestes accions, i gestionar totes les eines de marketing i marketing on-line necessàries, en el cas de Gestalt Vida ens estem encarregant de l’estratègia de continguts de la pàgina web, tant per aconseguir despertar l’interès dels clients i potencials, com per treballar el posicionament orgànic de la plataforma. Per fer això hem marcat una sèrie de temàtiques a tractar, relacionades amb el món de la teràpia gestalt i amb l’objectiu de deixar clar en què consisteix i quines diferències hi poden haver respecte a altres teràpies. També hem marcat un calendari editorial, per tenir clar què i cada quan publicar.

En el projecte Gestalt Vida, una de les principals eines de social media utilitzades per comunicar tot el que la marca pot oferir i aconseguir directament clients és el facebook, i els anuncis que s’hi poden fer. Però també estem portant el twitter, l’instagram, el Goolge + i el canal de Youtube del projecte.

Per realitzar aquestes tasques sempre ens basem en l’estratègia marcada, i en el món on-line i tal com hem explicat en algun dels nostres posts, el “contingut és el rei”, per tant és el pilar fonamental de la nostra forma de portar el marketing on-line de Gestalt Vida. Des d’aquí us convidem a veure la seva web i les seves xarxes socials i també a assistir a algun dels interessants tallers que s’organitzen.

Related projects
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit