Des del mes de febrer que estem formant communiy managers a Fundació Mil·lenari, impartint un curs molt complert de 60 hores, cada dimarts a la tarda. Comptem amb uns 15 alumnes amb moltíssimes inquietuds i ganes d’aprendre els puntals del marketing digital per poder gestionar una marca on-line.

És un curs molt pràctic, en el que expliquem com preparar un pla estratègic on-line com a punt de partida, i que hauria d’estar integrat dins del pla de marketing general de la marca, perquè tot tingui coherència i perquè quedin ben reflectits els valors de la marca, i el més important el que fa que sigui diferent i única.

Expliquem com han de ser les webs del 2017, quines característiques han de tenir per fer-les atractives de cara als usuaris, i també quines accions de posicionament orgànic cal dur a terme perquè Google les indexi en el seu univers i puguin aparèixer en les primeres posicions de busca, relacionades amb les paraules clau més adients.

També parlem de com crear contingut, i com portar un bloc que desperti l’interès dels internautes, i també el de Google, treballant els aspectes clau de SEO.

Veiem com configurar, crear, portar i analitzar una campanya de Google Adwords, és a dir una campanya de publicitat a google, a través de keywords i d’anunci de text.

Aprenem a gestionar les xarxes socials més importants, i més adequades en cada cas, com facebook, twitter, instagram, linkedin, pinterest, youtube. Expliquem quin llenguatge, quin to i quines característiques de publicació són les més adequades en cada cas.

I també expliquem com crear un butlletí digital amb els continguts de la marca, i com enviar-lo a la base de dades de clients o clients potencials més adequada per obtenir respostes i resultats.

I el més important de tot, veiem com analitzar els resultats de cada una de les accions, per poder millorar i crear una marca forta i correctament posicionada en el món on-line.

És un autèntic plaer per nosaltres poder explicar tot això a una classe de persones tan motivades i amb tantíssimes ganes de descobrir tot el que el marketing digital ens pot aportar.

Related projects
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit