Aquest dimarts 18 de juliol vam finalitzar el curs de community manager a Fundació Mil·lenari, on hem explicat com gestionar estratègicament una marca on-line, i com utilitzar les diferents eines de marketing digital que hi ha.

Hem comptat amb uns alumnes molt interessats en aprendre el puntals bàsics per ser un bon community manager i saber gestionar els projectes a la xarxa, partint sempre de la base d’una bona planificació estratègica i entenent les diferències entre perfils personals, en el que parla una persona i els límits els marca ella mateixa, i els perfils corporatius, en els que és la marca qui parla, i per tant qui es posiciona a la xarxa.

Hem intentat fer un curs molt pràctic, i hem creat i treballat totes les plataformes i mitjans digitals explicats. Hem vist com ha de ser una web, i com fer-la a través d’eines com wordpress, també com crear i gestionar un blog, com a base de creació de contingut digital.

Hem vist els aspectes fonamentals del SEO o posicionament orgànic, i també com crear campanyes de pagament a Google a través d’Adwords. Aspectes fonamentals que donen sentit al que Google vol per l’usuar: La millor experiència de busca.

També hem parlat de les principals xarxes socials, i de com omplir-les de contingut que pugui ser interessant per l’audiència, així com del llenguatge que cal utilitzar en cada una i d’aspectes tècnics que cal tenir en compte per gestionar-les.

Hem acabat el curs veient com crear i treballar una newsletter o butlletí digital amb la plataforma mailchimp, i com enviar la informació que hem creat per la resta de plataformes a través d’aquest format, de forma segmentada i analitzant sempre els resultats de les accions.

Per nosaltres ha estat un regal impartir aquest curs, a part del fer que la matèria ens encanta i la docència també, les persones que hi hem trobat han estat encantadores, i han fet que les classes fossin molt fàcils de dur a terme. Esperem trobar-les de nou en aquest camí apassionant que és el del marketing on-line.

Related projects
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit