Durant el mes de juny vam dur a terme un curs de màrqueting a les xarxes socials, de 8 hores de durada, a un grup reduït d’alumnes interessats i interessades en conèixer una miqueta més el gran potencial del marketing on-line per donar a conèixer els seus negocis, i aconseguir objectius concrets com vendre més, posicionar millor la seva marca, o aconseguir més contactes comercials.

El curs, que estava organitzat per Fundació Mil·lenari, i que es va dur a terme a les seves instal·lacions, va permetre fer una pinzellada general a totes les possibilitats que hi ha en aquest àmbit, i es va veure de forma genèrica els puntals d’una estratègia de marketing digital:

1.- Com ha de ser una web en el 2017

2.- “Com parlar correctament amb Google” i posicionar-se orgànicament

3.- Com fer una campanya de Google Adwords

4.- Com utilitzar estratègicament un bloc per crear contingut i potenciar el SEO

5.- El gran potencial de les xarxes socials

6.- L’E-mail marketing

Els alumnes, que tenien varis perfils, però que en general estàven interessats en acabar venent els seus productes o serveis amb l’ajuda de les eines digitals, es van mostrar molt interessats i participatius durant tot el curs. I encara que la durada fos molt curta, es van adonar perfectament del gran potencial que hi ha en aquest camp del marketing digital.

Si a dia d’avui algun negoci encara es pregunta si és necessari tenir presència en el mitjà on-line o no, tan sols cal pensar en què gairebé tots els seus clients i potencials, hi són, per tant cal ser-hi sense cap mena de dubte.

El que també intentem explicar sempre que fem un curs de marketing digital és la importància de la professionalització i de l’estratègia darrera de totes les comunicacions on-line que es facin, cal tenir molt present que el què fem en l’àmbit digital ha de formar part de l’estratègia general de marketing de la marca, cal ser coherents i transmetre els mateixos valors que en altres mitjans, utilitzar el mateix to i tenir present que es persegueixen els mateixos objectius generals.

Com sempre un autèntic plaer poder impartir cursos de marketing digital a persones amb tantes ganes d’aprendre!

Related projects
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit