Perquè tenir un compte d’Instagram business?

Per incrementar el reconeixement de la marca online, és fonamental que l’empresa tingui una presència sòlida i estratègica a Instagram, ja que és una xarxa especialment efectiva per arribar a clients finals que cada vegada hi passen més temps, i que el 80% dels usuaris segueix a empreses a Instagram.

Però tenir una presència en les xarxes socials és una cosa, i poder utilitzar aquestes plataformes en línia per a convertir clients és una història completament diferent. Per tant en primer lloc, caldria de crear un compte d’Instagram per a empreses, per després poder utilitzar-la per vendre els productes i/o serveis, i fer créixer la presència de la marca a la plataforma.

Per crear un compte d’empresa d’Instagram cal seguir aquests passos:

  1. Entra al teu perfil, selecciona el menú i, després, ves a Configuració.
  2. A l’apartat Compte, selecciona Canviar a perfil d’empresa, ho trobaràs a sota de tot.
  3. A la pantalla per connectar-se a una pàgina de Facebook, es poden veure tots els comptes de Facebook que s’administren, i per tant es podrà seleccionar la pàgina que es vols associar a el perfil per empreses d’Instagram.
  4. A la pàgina per configurar el perfil per a empreses, confirma la informació de contacte de la teva empresa, realitza les modificacions necessàries i toca Fet.

Amb el compte ja canviat a Instagram business es pot tenir accés a:

  • Mètriques en temps real sobre del rendiment de les històries i les publicacions promocionades durant el dia.
  • Informació sobre els seguidors i com interactuen amb les publicacions i les històries.
  • Enllaços a les històries, de manera que els seguidors puguin adquirir els productes directament a Instagram.
  • Publicacions de compres a Instagram, activant prèviament l’Instagram shopping.
  • Funcionalitats d’anuncis.

Realment Instagram és una plataforma extremadament eficaç per promocionar els productes i/o serveis de la marca, i al desenvolupar la presència de l’empresa a Instagram es podràs millorar el rendiment de  l’estratègia de màrqueting.

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply