Perquè serveixen els fils de twitter?

fils de twitter

Twitter és una xarxa social que cada vegada es caracteritza més per la possibiltiat d’opinar, d’expressar-se i d’explicar històries, per aquest motiu ha anat allargant el número de caràcters amb els que publicar, ja que al principi eren tan sols 140, fa un parell o tres d’anys els va ampliar a 280, i fa un temps va incorporar també els fils de twitter, que serveixen per poder explicar històries més llargues o opinions més complexes.

Els fils de twitter estan sobretot pensats per utilitzar-los en dispositius mòbils, i tenen un funcionament senzill, tan sols cal utilitzar en una piulada l’expressió: [FIL] o [HILO] o [THREAD] depenent de l’idioma que es faci servir, després caldrà respondre aquest tuit, i partir d’aquí es podrà contestar tantes vegades com calgui aquest tweet fins a completar el relat que es vol explicar.

Aquesta història que es pot explicar utilitzant els fils de twitter, quedarà partida cada 280 caràcters, no de forma automàtica, si no que queda marcada en vermell, la part de text que no entra i caldrà deixar-la per la següent part del fil. A més a més a la caixa de composició dels tweets també hi ha un botó, que és un símbol “més”, i que permet publicar tots els tweets d’un mateix fil, de manera que quedin cronològicament ordenats.

Tots el tweets que formin part d’un fil poden estar enriquits amb imatges o vídeos, i també poden permetre que altres usuaris col·laborin amb les seves aportacions en els fils que hem creat.

És una manera de poder crear un contingut molt ric i molt extens, i aquest és precisament un dels principals objectius de les xarxes socials, i també facilita poder explicar una història amb les fases que es considerin oportunes, i poder permetre la col·laboració i les aportacions de totes les persones o comptes que hi estiguin interessats.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.