Perquè incloure les històries d’Instagram a l’estratègia online?

Actualment és cada vegada més important tenir una presència sòlida a les històries d’Instagram, ja que són una excel·lent manera d’interactuar amb l’audiència a d’una manera única i personal. Aquesta opció directa de compartir contingut en temps real és la que trien cada vegada més usuaris per seguir amics, familiars, celebritats i per suposat també a les marques.

A l’incloure les històries d’Instagram en la teva estratègia podràs oferir una experiència més autèntica i mostrar la personalitat de la teva empresa. Són una excel·lent opció per compartir contingut entretingut, interactuar encara més amb els seguidors, poder-los conèixer millor, i mostrar un aspecte diferent de la teva empresa cada dia.

Per començar a compartir històries, només cal tocar la icona de la càmera a la cantonada superior dreta de les novetats, o el logotip, o la imatge de la teva perfil. Després, pots afegir un filtre, un emoji, una enquesta, la temperatura o qualsevol altra cosa que vulguis per donar vida al teu missatge. És possible que et diverteixis durant molt de temps explorant la gran quantitat d’eines i filtres disponibles per editar les imatges i els vídeos, que t’ajudaran a desenvolupar un estil propi per a les teves històries d’Instagram.

Les històries són un excel·lent canal per compartir el dia a dia de la teva empresa de tal manera que els usuaris d’Instagram se sentin identificats amb la teva marca. Publica actualitzacions de l’organització, detalls del dia a dia a l’empresa,a l’igual que ho fan la resta d’usuaris. Així, l’audiència podrà veure l’aspecte personal de la teva marca, identificar-la com una font d’inspiració i reconèixer el seu valor. Les empreses que aconsegueixen més èxit a Instagram són aquelles que mostren més personalitat.

Potser pots compartir l’estil de la teva marca amb un vídeo breu de la cultura de l’empresa, o publicar un emoji popular amb el qual els usuaris es puguin identificar. Fins i tot, pots gravar un boomerang divertit per fer riure als teus seguidors. Al capdavall, tan sols es tracta d’usar el que tens disponible per crear coses noves. És moment de posar-se creatiu!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply