Perquè crear una pàgina de Google +?

GOOGLE +Perquè crear una pàgina de Google + és una pregunta que ens podem fer si tenim en compte que la xarxa social en sí no ha tingut gaire èxit, pretenia ser una mena de “facebook” però els resultats no han estat els esperats i la interacció entre usuaris en aquesta xarxa és escassa, gairebé inexistent. Però Google + pertany al gran “Google” i per tant ser-hi ens permet millorar la nostra posició al cercador, pujar més amunt en les busques relacionades amb el nostre sector i obtenir més bons resultats de SEO (Posicionament Orgànic).

Tot i el que hem explicat al principi d’aquest post, Google + té més de 300 milions d’usuaris, i és una xarxa social utilitzada pel 40% dels professionals del marketing, nosaltres hi som, tenim una pàgina de “Marketing per tu” on hi compartim el contingut dels nostres posts per tal de tenir-hi una activitat i presència corportativa.

PÀGINA DE GOOGLE +

 

Tan sols per poder tenir uns resultats de SEO més bons val la pensa tenir-hi una pàgina social, encara que es publiqui poc, a més els continguts de Google + tenen una vida més llarga al cercador que els d’altres xarxes socials, ja que poden aparèixer als primers llocs després d’un any. També cal comentar que quan algú busca el nom de l’empresa aquesta apareix a la dreta dels resultats.

La pàgina de Google + és fàcil de crear, com en qualsevol altra plataforma social, però tal i com passa actualment a facebook necessites tenir primer un compte personal de Google + (que seria l’equivalent als perfils personals de facebook) i després es pot afegir la pàgina d’empresa de Google + (Equivalent a la fanpage de facebook), caldrà classificar el negoci i afegir la localització, element molt important per Google places. Aquí caldria destacar que abans es podia posar la localització i verificar-la a Google Maps, és a dir, s’obria un perfil d’empresa i es posava la direcció, després Google et deia que li calia verificar que la teva direcció fos certa, i al cap d’una setmana t’enviava un codi per posar en aquest perfil que verificava que la direcció i les dades que hi havies posat eren certes, actualment aquests perfils han passat a ser “google my business” i estan enllaçats amb la pàgina de Google + del negoci.

Finalment en aquesta pàgina de Google + caldria incloure-hi una descripció del negoci, les capçaleres i perfils, i les principals paraules clau per aconseguir aquest posicionament que es busca, també s’hi hauria de posar la web i la localitat, i no estaria de més demanar a goolge una URL personalitzada, tal i com també podem fer a facebook. Un cop fet això tan sols caldrà compartir de forma regular el contingut dels nostres posts, i deixar que  Google + treballi per la nostra marca.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply