Més utilitats del Facebook Business Manager

Continuem amb aquesta sèrie de posts parlant de més utilitats del Facebook Business Manager, algunes molt útils i interessants per la gestió centralitzada de vàries xarxes socials i comptes publicitaris. Les principals funcionalitats són:

  • Gestionar totes les pàgines de facebook, publicar i programar el contingut (actualment ja no es pot fer directament des de la pàgina, cal fer-ho a través del Business Manager o del Creator Studio), promocionar les pàgines, etc.
  • Agregar comptes d’Instagram, o vincular els comptes al Business Manager i a una pàgina de facebook, així es podran crear anuncis.
  • Gestionar el catàleg de productes, aquesta opció és especialment necessària quan es vol configurar l’instagram shopping, ja que el primer pas serà crear i pujar tota el catàleg de productes de la marca en aquesta secció.
  • Gestionar Projectes, és una forma d’organitzar diferents comptes d’empresa, per exemple incloent en un mateix projecte la pàgina de facebook, el compte publicitari i el d’instagram d’una mateixa marca, podent donar accés a una persona a aquests tres elements amb un sol clic.
  • Gestionar Aplicacions, en cas que n’hi hagi.

 

També hi ha opcions molt més avançades des d’on es poden gestionar els píxels (són com les cookies connectades a una web en concret per poder comptabilitzar el tràfic provinent de facebook), els events de fora d’internet, les conversions personalitzades, els grups d’orígens d’events i els públics compartits.

Realment el Business Manager és una eina molt complerta que permet gestionar, configurar i analitzar en un sol lloc, és una mostra que tot i els pronòstics que diuen que Facebook ja no serveix per res, els seus creadors cada vegada hi posen més eines i funcionalitats perquè les marques tinguin eines per treballar, a part que per poder fer publicitat a Instagram cal que el compte estigui vinculat a una pàgina de facebook, o sigui que tan sols per aquest motiu creiem que encara hi ha facebook per estona!!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply