Més sobre les campanyes Performance Max

campanyes Performance Max

En aquest nou post explicarem més aspectes rellevants sobre les campanyes Performance Max per tal d’ajudar-vos a configurar la vostra, ja que permeten publicar anuncis a tot l’inventari de Google Ads des d’una sola campanya, incloent tots els llocs i socis de Google, fins i tot les aplicacions per a mòbils Android.

Es divideix en els grups següents:

  • La xarxa de cerca: Pàgines de resultats de cerca de Google, altres llocs de Google com Maps i Shopping, i els llocs de cerca associats amb Google per mostrar anuncis.
  • La Xarxa de Display: Llocs de Google com YouTube, Blogger i Gmail, a més de milers de llocs web associats a Internet.

Les campanyes de màxim rendiment apareixen a la selecció del tipus de campanya quan el teu objectiu publicitari és “Vendes”, “Clients potencials”, “Tràfic del lloc web”, “Visites a botiga i promocions locals” o si crees una campanya “sense un objectiu concret”.

El grup de recursos de les campanyes de Màxim Rendiment és el conjunt d’elements que podeu afegir i que es combinaran per mostrar els millors anuncis a cada xarxa. Els elements s’organitzaran automàticament per a tots els formats corresponents i mostraran la creativitat de l’anunci més rellevant, podeu crear un grup d’elements abans de publicar la campanya de Màxim Rendiment i crear grups d’elements addicionals després de la configuració.

Els senyals d’audiència serveixen per indicar quins usuaris tenen més probabilitats de completar una conversió utilitzant l’automatització de Google Ads per optimitzar els resultats, és a dir, us ajuden a trobar l’audiència més valuosa per al vostre negoci. En indicar quina és l’audiència més rellevant i amb la possibilitat més gran de conversió, els senyals d’audiència poden contribuir a orientar l’automatització i a accelerar el període d’aprenentatge de la teva campanya.

Les campanyes Màxim rendiment fan servir els senyals d’audiència per cercar usuaris nous amb una intenció similar o més gran per trobar conversions a les xarxes de Cerca, Display, vídeo i més. En un senyal es poden incloure les teves dades (abans anomenades llistes de remàrqueting i de segmentació per llista de clients) o segments personalitzats (abans anomenats audiències personalitzades).

Tots els segments d’audiència són compatibles amb els senyals d’audiència de Performance Max, com ara llistes de remàrqueting i de Customer Match, segments personalitzats, audiències de Google i dades demogràfiques poden utilitzar-se amb la segmentació automatitzada per ajudar-te a optimitzar les teves campanyes i assolir els objectius del teu negoci.

Fer servir senyals d’audiència és opcional, però pot ser la millor manera de guiar els models d’aprenentatge automàtic, de manera que en el proper post us explicarem com crear-los!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply