Les millores de facebook pel 2015

A partir d’aquest any 2015 la més coneguda de totes les xarxes socials ha introduït unes millores per tal que els usuaris controlin més la privacitat de les seves dades i publicacions.

candau facebookUna de les primeres mesures que han aplicat és una guia interactiva que contesta a les preguntes més freqüents per saber com controlar aspectes de la informació personal, com per exemple per saber com desatiquetar-se de determinades fotos, com eliminar a determinades persones de les llistes d’amics i com bloquejar a altres usuaris. Aquesta guia de privacitat presentarà millores en quan a rapidesa i facilitat de comprensió per tots els usuaris.

També estan millorant aplicacions d’ubicació perquè en funció del lloc on un usuari estigui pugui accedir a determinada informació local, com els amics que poden estar a prop o els menús dels restaurants més propers.

En les seves funcionalitats de creació de botigues on-line pretenen que el sistema de compra i de pagament cada vegada sigui més ràpid i fàcil, integrant nous botons per facilitar les transaccions.

El fet que facebook formi part d’un grup d’empreses en les que també hi ha instagram o what’s up, fa que treballin per millorar la integració de les dades i de les aplicacions de cada una d’aquestes xarxes socials entre elles.

el futur de facebookUn fet que preocupa molt als usuaris és l’ús de la seva informació personal per fer-la arribar a anunciants de diversos tipus, i en aquest aspecte facebook vol millorar la informació d’aquest procés i també la publicitat que els usuaris veuen en funció de les seves preferències personals. Les preferències indicades en quant a publicitat es faran extensives a tots els dispositius des dels que els usuaris es connectin, sigui l’ordinador, la tablet o el mòbil.

Tenim tot el 2015 per veure si aquestes noves polítiques de facebook representen realment millores pel grandíssim nombre d’usuaris que cada dia ens connectem!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply