L’enemic invisible, una alternativa més divertida que el clàssic amic invisible!

souvenirs IIIREGLAMENT 12/2014, SOBRE L’APROVACIÓ DE LA NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ A L’ENEMIC INVISIBLE DE LA REPÚBLICA INDEPENDENT DE CASA D’ALGÚ, APROVAT EL DIA 10 DE DESEMBRE DEL 2014.

L’objecte d’aquest reglament es aprovar les bases de participació a l’enemic invisible realitzable com a alternativa a l’amic invisible.

TÍTOL I

Requisits d’accés

Pot participar a l’esmentada activitat tota persona que hagi rebut convocatòria o hagi estat convidat per algú que l’hagi rebuda. Es reservarà  el dret d’admissió.  No s’admetran menors d’edat sense prèvia autorització escrita per part dels pares o tutors.

Període d’inscripcions

Caldrà realitzar la inscripció corresponent via mail, o via telefònica o oral en el cas que es justifiqui no poder-ho realitzar mitjançant correu electrònic, abans del divendres dia 23 de desembre. En cas de superar l’aforament límit, l’accés es regularà per rigorós ordre d’inscripció.

Requeriments de participació

souvenirsPer tal de poder participar cal que cada participant porti com a mínim un objecte del seu domicili (o de domicilis de familiars, amics, espai laboral…), del qual es vulgui despendre. Els objectes han d’estar embolicats, a poder ser amb paper reutilitzat.

 

 

TÍTOL II

Procediment

souvenirs ii1.- S’atorgarà un número a cada objecte portat pels participants i es disposaran tots al centre de la sala.

2.- L’inicia del concurs es realitzarà mitjançant un sorteig en el qual cada participant agafarà un número. Abans de procedir a l’obertura dels regals es mirarà que a ningú li hagi tocat el seu, ja que s’hauria de tornar a realitzar el sorteig.

3.- La persona que tingui el número 1 serà la primera d’agafar i desembolicar el seu regal, després la que tingui el número 2, així successivament.

4.-  A partir de la persona número 6, es podrà començar a realitzar canvis de l’objecte (les persones que tinguin els números de l’1 al 5 seran les últimes a poder canviar). Aquest canvi es podrà realitzar mitjançant sorteig, és a dir, que no es podrà triar directament, serà l’atzar qui decidirà  quin és el nou regal que toca, però només dels que ja hagin sortit. Quan s’hagi realitzat el canvi no es podrà fer “marxa enrere”, a excepció que a l’altra persona li toqui el seu regal.

5.- En el cas que t’hagi tocat “l’objecte maleït”, el procediment per canviar-lo serà idèntic a dels altres objectes, amb unes petites variacions. En el cas que toqui a una persona que ja l’ha tingut, aquesta persona podrà decidir a qui li canvia, i si l’ha tingut també el podrà tornar a canviar. El fet d’haver tingut “l’objecte maleït” és una consideració individual, i no per domicilis.

6.- Quan hagi finalitzat el joc, tothom s’ha d’endur el seu objecta-me-la. En el cas que algú se’l deixi (sigui per descuit voluntari o induït), se li enviarà al seu domicili en un període de 24 hores contrareemborsament.

TÍTOL III

Postconcurs

Després del joc tots i totes les participants que ho desitgin podran assistir a la festa de Nadal que s’organitza cada any. Preguem que durant l’evacuació del local es respecti el descans dels veïns.

Per anar-vos adaptant al nou govern espanyol, es comunica que NO hi ha període d’al·legacions per aquest procés (és el que tenen les majories absolutes).

Manlleu, 23 de desembre del 2014

Text original creat per Mireia Fabregó i Núria Collelldemont

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply