La informació que ens dona wordpress

Fa poc parlàvem de com llegir les estadístiques que proporciona facebook, i en aquest post volem parlar de com cal interpretar tota la informació que ens dóna la plataforma wordpress, i per fer-ho el millor és analitzar els gràfics de la plataforma:

Diapositiva11

Val a dir que en l’últim mes wordpress ha canviat l’estructura de la part estadística, però creiem que l’anterior, que encara està en funcionament és molt més clara i entenedora, i per aquest motiu és de la que parlarem en aquest post, s’hi pot accedir clickant sobre el botó “old stats”. Una de les primeres gràfiques que trobem és aquesta, en la que d’un sol cop d’ull podem visualitzar el total de visites que ha tingut el nostre bloc, el dia històric de més visites de la plataforma, i els visitants i les visites de cada un dels últims dies, inclòs el dia d’avui. La diferència entre visitants i visites és que un sol visitant pot navegar per diverses pàgines, que són el nombre total de visites.

Diapositiva12

En aquesta secció wordpress desglossa el total de visites que ha rebut cada una de les pàgines del bloc, inclosos els posts, i aquestes quantitats es poden visualitzar pels últims 7 dies, per l’últim mes, per l’últim quatrimestre, per l’últim any o pel total de temps de vida. Aquesta informació permetrà saber quins són els temes que desperten més interès, i per tant sobre quins cal continuar escrivint i treballant.

Diapositiva13

En aquesta llista es poden veure els enllaços que tenim posats al bloc que han tingut més clicks, per on naveguen els internautes a dins del nostre bloc; com en la secció anterior també podem visualitzar aquesta informació per períodes de temps.

Diapositiva14

Aquest és un altre apartat interessant ja que ens permet saber de quines parts del món són les persones que visiten el nostre bloc, cal assegurar-nos que es corresponen amb el nostre públic objectiu; el problema que hi ha en aquesta secció és que no podem veure la informació més segmentada, és a dir, no permet saber regions, províncies o poblacions dins dels països.

En el proper post continuarem explicant com analitzar les estadístiques de wordpress!

 

 

 

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply