La Castanyada, el Halloween i les xarxes socials

castanyada versus halloweenEn algun altre post d’aquest bloc hem parlat de la tradicional Castanyada i de com la globalització que ens porten les noves tecnologies ens han portat tradicions i festes típiques d’altres països com és el cas del Halloween. Les xarxes socials són un reflex molt gran de com es viu tot això tant a nivell particular com de comerços i negocis, ja que a través de les fotos i de les imatges es pot veure com hem evolucionat fins arribar a dia d’avui a barrejar els dos conceptes.

De fet actualment les imatges parlen per sí soles, i són els elements més virals del facebook, de l’instagram, del twitter, etc, i a través d’aquests canals de comunicació podrem veure un any més com els desitjos de “bon Halloween” estàn guanyant terreny a als de passar una “bona castanyada”.

Les xarxes socials són unes bones eines per organitzar sortejos, concursos o promocions en aquestes dates, utilitzant la fotografia i la imatge com a elements protagonistes, i segur que durant aquests dies ja n’heu vist i en veureu més, ens ajuden a augmentar el tràfic i la interacció amb els nostres usuaris, i també a fidelitzar a l’audiència per poder comunicar més i millor els principals valors diferencials dels nostres negocis a través d’aquests canals.

Des d’aquí ens agradaria proposar-vos que us fixeu en la temàtica principals d’aquests esdeveniments, i també de les felicitacions que veureu, mireu si la cosa va de “castanyes” o de “disfresses” i segur que veureu que la proporció de carbasses cada vegada va en augment.

Nosaltres, fidels i contents amb les nostres tradicions us volem desitjar una molt bona Castanyada, menjeu-ne moltes, i també de panellets, i gaudiu de les trobades familiars i d’amics, encara que algú vagi “disfressat”!

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply