Ja podem expressar més emocions a facebook

Amb la incorporació de 6 botons més, a part del clàssic “m’agrada”, ara ja és possible expressar més emocions a facebook i d’una forma més precisa, ja que podem indicar si una publicació ens agrada, si ens encanta, si ens diverteix, si ens alegra, si ens fascina, i també si ens entristeix o ens fa enfadar. Per fer-ho cal prémer fort el botó “m’agrada” i ens apareixen aquestes noves opcions:

nous botons facebook

 

 

 

 

 

Com ja sabeu les novetats que introdueix facebook apareixen en unes dates concretes, però als nostres facebooks veiem aquests canvis de forma progressiva, suposem que a dia d’avui aquests nous botons ja deuen ser visibles en tots els dispositius en els que mireu facebook, tant pc’s, com smartphones, com tablets.

Fa uns mesos facebook havia parlat de la possibilitat d’introduir el botó “no m’agrada”, fet que ja va tenir molta controvèrsia, però finalment aquest és l’únic que no s’ha incorporat a aquest nou ventall de possibilitats per expressar les nostres emocions davant del que veiem a facebook.

De totes maneres amb els botons “m’enstristeix” i “em molesta” es poden expressar emocions menys positives dels posts. De fet davant de relats o fets tristos que ens podien emocionar, era una mica estrany apretar el “m’agrada”, ara aprentant “m’entrsiteix” podrem manifestar d’una forma molt més clara les nostres emocions. I el mateix es pot dir del botó “m’enfada”.

De cara a les pàgines d’empresa aquesta pot ser una gran oportunitat per poder saber amb molt més detall què pensa la nostra audiència del què estem compartint a través de la “fanpage”, i per tant poder adaptar-nos millor a les demandes que poguem percebre fruit de l’anàlisi d’aquests nous botons.

Caldrà anar veient què passa amb aquestes noves opcions, si realment serveixen per poder expressar més i millor el que se sent davant de les publicacions, o si cauen en l’oblit i els usuaris continuen amb el clàssic “m’agrada” o com a molt amb alguna altra opció.

nous botons facebook II

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply