En quins casos cal crear campanyes Performace Max a Google Ads?

campanyes Performace Max

Les campanyes Performance Max ajuden a optimitzar els resultats en temps real per complir els objectius de conversió, aconseguint millors resultats a tots els canals de la xarxa de Google mitjançant ofertes intel·ligents.

Seran el nou estàndard de campanyes de publicitat a Google Ads, que ja ha anunciat una cronologia per migrar automàticament a aquest tipus de campanyes les de Shopping intel·ligent i Locals, per tant, si cal crear noves campanyes de Shopping intel·ligent o Locals a Google Ads, serà millor que triïs directament una campanya de Màxim Rendiment.

Des del gener del 2022, les campanyes de Màxim Rendiment són l’opció més adequada en els casos següents:

  • Hi ha objectius publicitaris i de conversió específics (per exemple, generar vendes en línia, clients potencials, etcètera).
  • Es vol maximitzar el rendiment de la campanya i no hi ha limitacions respecte dels canals on apareixen els anuncis.
  • Es pot accedir fàcilment a tots els canals publicitaris de Google a través d’una sola campanya.
  • Es pot aconseguir més abast i valor de conversió que els que es poden obtenir amb les campanyes de Cerca basades en paraules clau.
  • De mica en mica s‘aniran afegint prestacions noves a les campanyes de Màxim Rendiment. Per exemple, el 2 de febrer de 2022, el compte de twitter @adsliaison va anunciar que les campanyes Performance Max ja es poden incloure als informes de Google Data Studio.

Els socis de comerç electrònic de Google com Shopify, WooCommerce i BigCommerce ja estan treballant per donar suport a Performance Max de manera que podran actualitzar les seves campanyes locals i de Smart Shopping a través de l’API de Google Ads a finals de 2022

Si tens Campanyes de Shopping intel·ligent i crees noves campanyes de Màxim Rendiment, tingues en compte que: Les teves campanyes Màxim rendiment tindran prioritat sobre les de shopping que promocionin els mateixos productes.

En el proper post us explicarem amb detall com funcionen les campanyes de Performace Max.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply