Dos exemples de pestanyes per les fanpage del facebook

Seguint el fil de les possibilitats que ofereix una “fanpage” o pàgina d’empresa de facebook, anem a parlar d’algunes pestanyes i aplicacions que es poden afegir a les pàgines que s’administren.

Pestanyes i aplicacions del facebook
Pestanyes i aplicacions del facebook

Els concursos i les promocions estan a l’ordre del dia al facebook, i una de les eines més utilitzades per preparar-los és l’easypromos, s’hi pot accedir a la part d’aplicacions del mateix facebook i cal instal·lar-la, un cop fet això cal tenir en compte que permet gestionar de forma gratuïta la primera promoció o concurs, però a partir del segon ja cal pagar.

Les avantatges que es troben al crear promocions a través d’aquesta aplicació és que permet un major control de la llista de participants a la promo i també obligar a la gent a fer-se fan de la pàgina per participar; també es poden determinar les dades dels participants que es volen recollir com e-mail, telèfon, data de naixement, etc., i descarregar-les després en un llistat, i això és important ja que posteriorment es poden utilitzar per altres accions de marketing com per exemple l’enviament d’informació del negoci a través d’una newsletter.

Amb l’easypromos es pot acotar el número de participants a les promocions, el període de validesa, i en general es pot tenir un major control dels concursos que es fan a través de la pàgina d’empresa de facebook.

Una altra aplicació molt útil és el shortstack.com, ja que permet desenvolupar fàcilment pestanyes dinàmiques a facebook, i és gratuïta en pàgines de fins a 2.000 admiradors, a través del shortstack es poden introduir una gran varietat de recursos com galeries d’imatges, formularis de contactes, etc.

Les pestanyes es poden configurar partint de zero o bé a través de diverses plantilles que es poden trobar en la mateixa aplicació; un cop definida la pestanya es poden escollir els widgets que s’hi volen introduir com formularis de contacte, promocions, integracions amb altres xarxes socials… I finalment editar la configuració final, i instal·lar l’aplicació a la funpage del facebook.

En aquest post hem deixat aquests dos exemples d’aplicacions per pàgines d’empresa de facebook, però si vosaltres en coneixeu més estarem encantats que les compartiu amb nosaltres.

Author: Marta Costa Montmany

Visc la vida amb passió, sentiment i sensibilitat, sóc mama d'un petit que ha capgirat el meu món, m'he dedicat sempre al marketing i a la comunicació, i des de l'aparació de les noves tecnologies m'he especialitzat en el món del Social Media i del web 3.0.

Leave a Reply