Delivered to Envasats Bisaura

Fa molts anys que ens dediquem a comercialitzar cafès i sucres per bars i restaurants a través de la nostra empresa Envasats Bisaura, però avui volem encetar una nova etapa amb una nova marca: Vilalta, que serà la nostra senya d’identitat per començar a vendre tota una gamma de productes amb estèvia, una planta que d’entre les moltíssimes propietats que té en destaca que és un substitut natural del sucre, sense calories ni carbohidrats.

Vilalta és el nom d’una història trista i valenta al mateix temps, molts de vosaltres ja la coneixeu, nosaltres la portem a dins i és el motiu i el desencadenant que ens ha conduit fins aquí, el que ens ha creat una preocupació autèntica i real per la salut de les persones, i una convicció sincera que els productes que porten aquesta marca poden ajudar a millorar-la.

La marca Vilalta es basa en dos valors principals: les intenses emocions que hem viscut arrel de la nostra història personal, i una preocupació real, honesta i sincera per la salut de les consumidors, volem ser transparents i explicar les característiques i propietats de la nostra estèvia.

El mercat de l’Estèvia encara és “jove” i el producte es comença a introduir al mercat, però el gran públic encara desconeix les característiques essencials del producte, com per exemple que és tan dolç que la dosificació és molt complicada a no ser que s’hi barregi un “producte de càrrega”, com sucre, o un additiu natural anomenat “eritritol”, i aquest fet provoca controvèrsies en el mercat i que els clients es puguin “sentir enganyats”.

A Paraguai i a Brasil fa segles que utilitzen l’estèvia com a edulcorant, ja que és 300 vegades més dolça que el sucre, però no n’augmenta els nivells a la sang, nosaltres hem creat l’estèvia Vilalta, un producte de qualitat amb estèvia procedent directament de Paraguai que compta amb certificació d’origen, amb un producte de càrrega el màxim de natural possible, com és el cas de l’eritritol, i té com a objectiu ser un referent en el mercat dels edulcorants d’origen natural.

En tota aquesta aventura ens mou més el cor que la raó, i per això donarem part dels guanys obtinguts amb les vendes d’estèvia Vilalta a la Fundació Joan Petit nens amb càncer, que dóna atenció i suport a totes les persones afectades de forma directa o indirecta pel càncer infantil.

Per tots aquesta motius que hem explicat en aquest primer post del nostre nou bloc, el missatge que acompanyarà sempre a la marca Vilalta és: Endolça’t amb consciència! Esperem que trobeu interessant aquest nou canal de comunicació que avui encetem i que seguiu i comenteu activament les nostres publicacions.