2020 Delivered to Ajuntament de Manlleu

El passat 14 de maig, vam impartir un taller intensiu de Zoom, una de les plataformes per fer videoconferències que més s’ha popularitzat arrel de la pandèmia i crisi del coronavirus, per una vintena de persones que treballen a l’Ajuntament de Manlleu, i que volien aprofundir en el funcionament d’aquest sistema, ja que les comunicacions online estan a l’ordre del dia, i s’han convertit en una de les solucions més efectives per poder continuar amb l’activitat laboral de les organitzacions.

Va ser taller molt intens, d’una hora de durada, per poder resoldre dubtes concrets del funcionament de Zoom, ja que es tracta d’un sistema molt complert que ofereix moltes possibilitats, tant per fer reunions com classes online, sobretot les versions de pagament, i l’objectiu d’aquesta sessió era precisament poder  respondre a preguntes que anaven més enllà del funcionament bàsic del sistema.

Com per exemple poder preparar classes o reunions que permetin dividir als assistents en múltiples sales, per poder treballar en grups més petits i fer dinàmiques de grup, o treballs en grup, etc.

Zoom també permet que els usuaris tinguin diferents rols, de manera que els qui tenen el rol d’administrador poden controlar tota la configuració del sistema i atorgar a algun altre usuari la possibilitat de poder preparar, i convocar reunions, així com accedir a la part de raports, que permet veure com s’ha utilitzat el sistema.

Una altra funcionalitat avançada de Zoom és la de poder deixar les gravacions de les reunions al núvol, i gestionar la manera com es poden visualitzar, sigui a través de la descàrrega, o d’un enllaç, que també es pot protegir amb contrasenya per poder obtenir-ne per exemple una monetització.

Les possibilitat de compartir pantalla amb Zoom també són molt complertes, inclou pissarra virtual i també la possibilitat de duplicar i compartir la pantalla del mòbil.

Un taller molt intens en el que es van tractar tots aquests temes més avançats de Zoom!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.