2022 Delivered to Acadèmia d'idiomes Idiomàtic https://www.instagram.com/idiomatic_academia/

IdiomaticUn altre interessant projecte en el que estem treballant és en la materialització del Social Media Plan, que és el primer que vam fer al començar a treballar amb l’acadèmia d’idiomes Idiomàtic de Roda de Ter, que està plenament dedicada a l’aprenentatge d’idiomes, especialment l’anglès, i també al reforç escolar, que es dirigeix a pares i mares, joves que busquen una educació de qualitat en un poble petit.

El nostre punt de partida sempre sol ser la realització d’aquest pla per tenir clar com cal gestionar les xarxes socials, i les eines de màrqueting digital de la marca amb la que estiguem col·laborant, en aquest cas amb Idiomatic, una acadèmia d’idiomes creada el 2002, i per la que des d’aleshores més de 500 alumnes han passat per les seves aules, tant adults com nens i nenes que han començat de ben petits i han crescut amb ells. Per això podem dir que Idiomàtic és, en certa manera, una gran família d’alumnes i professors que treballen conjuntament per ampliar coneixements.

Des de 2003 l’oferta de formació es va ampliar amb la incorporació d’un nou idioma, el francès, i amb el servei d’anglès i francès a empreses. L’equip docent d’Idiomàtic el formen professionals titulats en les matèries que imparteixen. Tots ells tenen una àmplia experiència en el món de l’ensenyament.

Les classes d’idiomes, reforç, el summer camp, les classes presencials i online… amb professionals qualificats i motivats permeten oferir aquestes classes de qualitat. Els pares/mares estan contents perquè en un poble tan petit hi ha una acadèmia on els seus fills poden aprendre un bon nivell d’anglès i no s’han de desplaçar a Vic o Manlleu. Els alumnes petits s’ho passen bé a les classes, i com que es tracta d’una acadèmia petita, i propera, qualsevol problema es pot resoldre ràpidament i amb una comunicació molt àgil entre pares i acadèmia. I a l’hora de fer els horaris, es fan tenint en compte els horaris de les altres extraescolars dels nens… es demana els horaris de futbol i patinatge, per exemple, i llavors es fan els grups.

Ara es tracta de poder aconseguir els objectius que l’acadèmia té clars, i que ens va transmetre en el moment d’encarregar-nos la realització del seu Social Media Plan i l gestió de les seves xarxes socials!