2018 Delivered to GreatMotors

Sempre estem contents quan un nou client ens demana els nostres serveis, en aquest cas hem començat a treballar amb la marca GreatMotors de Vic, un taller de la xarxa Bosch Car Service, que ofereix serveis de reparació de vehicles especialitzats en la reparació i manteniment de canvis automàtics i de cotxes d’alta gamma, que ens ha encarregat una planificació estratègica i la gestió de les seves eines de marketing.

Una dels primers factors per desenvolupar el pla estratègic és fixar-nos en el valor diferencial de la marca, en aquest cas està molt clar, perquè els serveis que ofereix ja són molt especialitzats, la marca ja compta amb un valor afegit molt gran i això és un gran punt a favor.

Les característiques del Públic Objectiu, i els passos que segueix per acabar contractant un servei, són decisius per poder guiar al client en les accions de marketing més convenients per poder aconseguir els objectius marcats en el pla estratègic. També fem un anàlisi del sector i de la competència per poder centrar i estructurar correctament totes les eines de marketing necessàries per arribar a les fites proposades.

La part final del pla estratègic consisteix en la proposta detallada i calendaritzada de totes les accions i eines de marketing (off-line i on-line) necessàries per aconseguir els objectius quantitatius, que solen ser aconseguir més clients, i qualitatius, normalment centrats en aconseguir el posicionament desitjat per la marca.

Si el client ho desitja, com és aquest cas, nosaltres també coordinem la realització d’aquest pla estratègic, és a dir la creació i el desenvolupament de totes les eines de marketing que hem marcat, com, la creació de continguts, la gestió de les xarxes socials, els enviaments de butlletins digitals, etc.

I com sempre diem, un cop tot està posat en marxa, cal fer un seguiment i un anàlisi, a través de KPI’s, per veure si aquest camí proposat fa arribar a la marca al destí final desitjat.