Delivered to Fundació Mil·lenari i La Farinera

Aquests últims mesos ha estat tot un plaer impartir dos cursos de marketing digital i estratègic als equips directius dels centre formatius: Fundació Mil·lenari i La Farinera respectivament.

En cada un d’aquests centres hem fet un curs de 10 hores completament centrat en l’estratègia de marketing digital més adequada per cada marca. En el cas de Fundació Mil·lenari el vam fer durant els mesos d’abril i maig, i a La Farinera l’hem fet durant el juny i el juliol.

Vam començar cada un dels cursos explicant la gran importància que té la planificació estratègica per saber què es vol aconseguir amb cada una de les accions i eines utilitzades, i tenir un full de ruta interioritzat que permeti analitzar els resultats del què s’està fent.

Un dels elements clau en marketing digital és la pàgina web, ja que com sempre diem en tots els cursos, en el món on-line és casa nostra, per tant ha d’estar perfecta per rebre visites i transmetre la imatge i els valors que la marca vulgui projectar, i tenir un característica essencial: usabilitat, és a dir una gran facilitat de navegació i de busca pels usuaris.

A partir d’aquí el marketing digital i sobretot les xarxes socials poden ser una potent eina de comunicació i de fidelització dels seguidors, i es pot aconseguir un altíssim grau de viralitat dels continguts i d’empatia amb els usuaris, sempre a través de l’estratègia de creació de continguts a l’entorn de la marca i el sector en el que està.

També hem explicat que cal tenir en compte que cada xarxa social té un llenguatge i una forma d’expressió pròpies, que són molt importants alhora de transmetre els missatges en aquestes plataformes.

I per finalitzar cada un dels cursos hem vist la gran utilitat que té la creació i enviament de butlletins digitals, a través de mailchimp, una plataforma que és fàcil de gestionar i de valorar.

Per part nostre estem encantats amb aquests dos cursos, ja que hem pogut conèixer millor uns equips professionals fantàstics i hem après moltíssimes coses de les persones que estan al capdavant d’aquests dos centres!

Marketing digital
Marketing digital