2020 Delivered to Micrològic http://www.micrologic.cat/

micrològicUn dels últims projectes en els que hem estat treballant és l’anàlisi i la planificació estratègia per la marca Micrològic, es tracta d’ una empresa especialitzada en solucions informàtiques i comunicacions empresarials, que es va crear l’any 1988, i que actualment té una cartera de clients de més de 2.500 empreses; està ubicada a Olot amb unes oficines centrals que tenen superfície útil de més de 500 m2. També disposa d’oficines a Vic i a Girona per poder atendre millor a tots els clients d’aquestes zones, i donar suport tècnic i servei d’assistència a domicili.

 

Micrològic ofereix les següents solucions informàtiques:

– Programes de gestió, ERP i CRM.

– informàtica i comunicacions al núvol.

– Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.

– Gestió documental.

– Escaneig i comptabilització automàtica de factures.

– Servei tècnic.

Actualment es dirigeixen principalment a empreses de la província de Girona i Osona, però tenen com a objectiu ampliar la seva cartera de clients i expansionar-se per la resta de províncies de Catalunya, perquè gairebé tots els serveis que ofereixen es poden fer online, excepte el servei tècnic que continuarà enfocat a les zones més properes.

Volen potenciar especialment els programes de gestió per empreses, i també la informàtica i les comunicacions al núvol, que actualment i degut a la crisi del coronavirus han experimentat un creixement molt important que es preveu que continuarà en el temps, perquè quan aquesta situació hagi passat hi haurà moltes coses que de ben segur canviaran, i una d’elles serà l’augment del teletreball.

A partir d’aquests objectius de l’empresa, hem preparat una planificació estratègica amb propostes i eines de marketing digital concretes, com el posicionament orgànic i creació de contingut a través d’un bloc, una campanya de Google Ads, i també les xarxes socials més adequades pel tipus d’empresa analitzada, i pel tipus de clients que es busquen.

Després d’haver presentat la nostra proposta estratègica i que hagi estat aprovada pels clients, el pas següent serà començat a implementar totes les eines que ajudaran a aconseguir els objectius marcats.