Ha començat un nou curs de del cicle formatiu de grau superior en Màrqueting i Publicitat al Campus Professional de la UVic a Granollers, situat a l’antiga fàbrica Roca Umbert, i nosaltres hem iniciat altra vegada les classes de polítiques de màrqueting. Aquest mòdul que impartim està dividit en 4 Unitats Formatives en les que expliquem als nostres alumnes els conceptes bàsics d’organització comercial, de marketing estratègic i operacional, i finalment els donem les eines per aprendre a fer un pla de màrqueting.

Els estudiants tenen entre 18 i 22 anys, i estan fent aquesta formació dual, que compagina les classes teòriques del primer any, amb pràctiques en empreses reals en durant el segon curs. Els alumnes tenen moltes ganes d’aprendre perquè volen arribar a ésser  futurs professionals del marketing i de la publicitat. Un sector que ofereix un ventall molt ampli de sortides professionals, ja que gairebé totes les empreses disposen de departament de marketing, i també es pot treballar en agències de publicitat, en mitjans de comunicació o emprendre un negoci propi.

Les classes que impartim sempre les dividim en una part teòrica, en la que expliquem la base de coneixements necessària perquè després es pugui passar a la part pràctica, en la que cal aplicar tot allò que s’ha treballat en la primera part. I l’avaluació també consta d’una prova escrita i de la realització de treballs pràctics.

Al llarg del curs tenim la sort de poder comptar amb xerrades d’altres professionals del sector, que expliquen als alumnes com és la realitat i quina és la seva experiència , de manera que poden tenir un punt de vista molt real del funcionament del món empresarial.

També es realitzen els tallers de ràdio i de TV a les instal·lacions de la UVic , i així els estudiants tenen l’oportunitat de veure i de practicar com funcionen aquests dos àmbits tan directament relacionats amb el màrqueting i la publicitat.

Esperem que aquest nou curs que hem començat sigui tan interessant com els anteriors, i que puguem transmetre el màxim de bé possible els nostres coneixements de màrqueting i publicitat als nostres alumnes.