2022 Delivered to Vins de Taller https://www.vinsdetaller.com/

Un nou projecte en el que estem treballant és en la màxima visibilització de la marca Vins de Taller a través de les xarxes socials, es tracta d’un celler verd molt especial, situat a Siurana d’Empordà, que produeix vins ecològics i biodinàmics de qualitat, i que té com a màxima l’excel·lència dels seus vins, per sobre d’una producció elevada d’ampolles.

Vins de Taller va néixer fa 20 anys, i és una marca que té molta personalitat, i que es dirigeix al client final, per tant una bona gestió de xarxes socials com instagram i facebook, pot donar a la marca una gran visibilitat, ajudar a comunicar i expressar el seu valor afegit, a diferenciar-la de la competència, i també a vendre tant els seus vins, com les experiències que es poden viure a les seves vinyes.

De fet visitar aquest celler, ja és tota una experiència pels sentits, perquè es tracta d’un espai i d’un paissatge de bellesa singular i encantadora, el seu eslògan és “un paissatge a dins la copa“, i és ven bé així, perquè el celler, que és biodinàmic està rodejat per les vinyes, i a més a més es tracta d’un edifici molt bonic, amb la teulada recoberta de verd, i un espai a fora molt bucòlic, i encisador.

El celler ven els vins directament i també online, i les varietats de raïm que cultiven són el Viognier. Syrah, Malbec (Cot), Marselan, Merlot, Cortese, Lledoner roig, Monastrell. A partir d’aquí fan una producció limitada i de qualitat de vins biodimàmics i d’autor, que contenen tota aquesta filosofia vital i de treball, i també l’essència de l’Empordà i del mediterrani a cada ampolla.

Com que l’espai és tan bonic, també ofereixen experiències com passejos per les vinyes i tastos de vins, picnics, paelles en aquest increïble entorn, sortides a cavall o en bici, etc.

Una marca amb una gran personalitat, i una clara diferenciació, que tenim la missió de comunicar de forma estratègia a través de les xarxes socials, amb l’objectiu de posicionar-la, i arribar al client desitjat.