Delivered to UVic

Aquest dimecres 7 de febrer els alumnes de primer curs de Marketing i Publicitat del Campus Professional de la UGranollers, han passat una jornada a la UVic  per veure com funciona per dins un plató de TV, i per saber els secrets de l’estratègia de mk i comunicació digital de la Universitat.

El matí ha començat amb una visita al plató de TV de la Uvic conduïda per Jan Farigola, Director del departament de Comunicació, que els ha explicat de manera amena i entretinguda, com funciona el món de la televisió i tot el què cal tenir en compte per posar-se a davant d’una càmera.

Els ha parlat de com ha de ser a nivell estructural un plató  de TV, com han d’estar disposades les càmeres i els focus, com es realitza un programa i com funciona els procés de comunicació entre els diferents professionals que hi treballen, les diferències entre un programa gravat o en directe, i molts trucs completament desconeguts pel gran públic.

Després hi ha hagut un part pràctica, en la que els alumnes han experimentat en primera persona el què significa presentar un programa de Tv, posar-se a darrera d’una càmera o estar a la cabina de realització per controlar tot el què està passant al plató.

A la segona part d’aquesta jornada, els estudiants han assistit a una xerrada en la que Mariona Castells i Carla Roca, de la Unitat de Màrqueting Digital de la Uvic, els han explicat com està concebuda l’estratègia de mk i comunicació de la UVic i especialment com s’utilitzen i quin paper juguen les eines de marketing digital.

Han destacat de manera especial el paper que juguen les xarxes socials en la comunicació de la marca, i tot el què es pot aconseguir amb una estratègia ben definida, però sobretot flexible i capaç d’adaptar-se i de reaccionar ràpidament davant dels canvis i de les novetats d’aquesta era digital.

Els alumnes, que tenen entre 18 i 20 anys, i estan fent aquesta formació dual, que compagina les classes teòriques amb pràctiques en empreses reals,  han gaudit i han après moltíssim en aquesta profitós matí a la Uvic.